Betere communicatie via Arval Smart Experience

connectiviteit-foto-1-1024x680-w800-h600De snelle technologische ontwikkeling heeft een grote impact op de manier waarop bedrijven vandaag werken. De hedendaagse fleet manager heeft daardoor andere verwachtingen op vlak van informatieverstrekking, maar ook bestuurders van bedrijfswagens willen vandaag optimaal gebruik maken van hedendaagse communicatiemiddelen. Arval kiest daarom bewust voor de ontwikkeling van tools die heel direct op deze nieuwe noden en verwachtingen inspelen.

Arval Smart Experience biedt een set van innovatieve en interactieve tools die speciaal ontwikkeld zijn om de hedendaagse klant- en bestuurderrelaties te ondersteunen. Hierbij wordt ingezet op online tools, mobiele applicaties en sociale media. Met een combinatie van mobiele apps, op maat gemaakte web content en dashboard templates die speciaal voor tablets gemaakt zijn, wil Arval haar klanten en hun bestuurders een hoger gebruiksgemak en meer flexibiliteit aanbieden.

De ontwikkelingsfase van deze nieuwe toolbox zit in de laatste fase en vanaf het 2de kwartaal 2014 zullen de Arval klanten en hun bestuurders kunnen genieten van o.a. :

  • Op maat gemaakte web content met nuttige informatie, specifiek voor fleet managers
  • Nieuwe dashboards die de essentiële vlootstatus tonen, geoptimaliseerd voor tablets
  • Mobiele apps die bestuurders doorlopend nuttige info aanreiken en tips geven over hun rijgedrag
  • Sociale media kanalen om snel en direct informatie te delen
#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending