BMW Meerschman en Trek-Segafredo vormen tandem in het wielerpeloton

Dit weekend staat het WK veldrijden voor de deur, maar ook de wegwielrenners malen al volop kilometers. Ook wielerteam Trek-Segafredo bereidt momenteel het klassieke wielervoorjaar voor, dat ze zullen aanvatten met de steun van BMW Meerschman.

Minstens drie seizoenen lang is de BMW-dealer uit Oost-Vlaanderen immers de official car partner van het wielerteam met onder meer de Belgen Jasper Stuyven, Edward Theuns (die samen met Operations Manager Elke Weylandt de eerste wagens kwam ophalen), Otto Vergaerde en Thibau Nys. Ook de vrouwenploeg kan trouwens rekenen op de logistieke steun van de groep.

“Onze waarden liggen in elkaars verlengde, want zowel Trek-Segafredo als BMW Meerschman streven naar kwaliteit, sportiviteit en een zorgeloze dienstverlening”, verklaart Tom Van Hamme van BMW Meerschman de samenwerking die dit seizoen 18 wagens omvat, allemaal BMW 3 Reeks Tourings of BMW X1’s.

Van de Ronde van Vlaanderen tot de Ronde van Frankrijk

Vooral de ruimte, het comfort en de degelijkheid van de wagens gaf de doorslag. Allen werden ze voorzien van alle moderne communicatie apparatuur en staan ze klaar voor alle wedstrijden van de ploeg, van de voor de ophanging van de wagens veeleisende kasseiklassiekers als De Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix, maar ook voor de Ronde van Frankrijk, waar de BMW’s drie weken lang het beste van zichzelf zullen moeten geven.

Tom Van Hamme verwoordt het als volgt: “In de koers kan het er soms hard aan toe gaan, ook in de wagens. Voor de ploegleiding is de volgwagen hun rijdend bureau, en dus is comfort en betrouwbaarheid van het allerhoogste belang. In deze optiek kwam Trek-Segafredo bij ons terecht. We zijn dan ook fier op deze exclusieve samenwerking, want het is toch vrij uniek dat een Belgische dealer dit kan realiseren op zo’n hoog niveau.”

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview