Callant en Mobilease verlengen partnership met wielerploeg Sportvlaanderen-Baloise

De wielerploeg Sportvlaanderen-Baloise (van Izegemnaar Christophe Sercu) is een project dat jonge renners kansen geeft met steun uit de bedrijfswereld. Sercu vond die steun in de West-Vlaamse bedrijfswereld.  Peter Callant, Delphine Duran (Mobilease, Roeselare) en Peugeot Automotive Group (met vestigingen in Roeselare en Waregem) hebben hun engagement nu opnieuw voor twee jaar bevestigd.

De commerciële partners zien de samenwerking naar eigen zeggen zitten dankzij de unieke sfeer rond de ploeg. Callant, Peugeot Automotive Group (PAG) en ook Mobilease hebben daarom hun bestaande samenwerking vernieuwd. Voor PAG betekent het onder meer dat twee Peugeot Travellers VIP worden geleverd om de klanten van Peter Callant naar de verschillende events te brengen. Kristof de Backer overhandigde onlangs namens Mobilease de sleutels van de twee VIP-voertuigen aan Peter Callant.

Mobilease en Callant blijven ook de komende 2 seizoenen ( 2019 en 2020) shirtsponsor van de ploeg. “We hebben als zaakvoerders een maatschappelijke rol en willen op deze manier de jeugd kansen geven”, aldus Peter Callant en Delphine Duran die grote believers zijn van sport.

Bron: www.madeinwest-vlaanderen.be

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!