CAMBIO neemt 300 Citroëns C3 in zijn vloot op

Cambio carsharing heeft zijn vloot uitgebreid met 300 nieuwe Citroëns C3. De autodeler overschrijdt daarmee de kaap van 1.000 voertuigen die verdeeld zijn over 38 steden in België. Alleen al in Brussel rijden er 397 Citroëns bij cambio rond.

Cambio is een autodeelbedrijf, opgericht in 2002 en een initiatief van Taxistop vzw. Het is een samenwerking tussen VAB, cambio GMBH en alle openbaar vervoersmaatschapijen (NMBS, DeLijn, MIVB en TEC). Leden hebben toegang tot verschillende types wagens met een cambio-kaart en betalen enkel als ze de auto gebruiken. Ze hoeven zich niet bezig te houden met andere zaken die bij wagenbezit horen, zoals onderhoud en verzekering.

Nagelnieuwe C3

In totaal heeft cambio 300 nieuwe Citroëns C3 aangeschaft met de karakteristieke Airbumps en een opvallende, gepersonaliseerde kleurencombinatie; wit koetswerk en een rood dak, zodat de wagens duidelijk herkenbaar zijn in het straatbeeld.

Gedelegeerd bestuurder David Van Kesteren licht toe: ‘Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven, zowel kleine als grote, vinden steeds meer hun weg naar carsharing. Niet onlogisch aangezien er een aantal vernieuwingen zijn doorgevoerd, speciaal ontworpen om cambio aantrekkelijker te maken voor bedrijven: de ontwikkeling van een aangepast bedrijfstarief en de aankoop van auto’s die net dat tikkeltje meer bieden, zoals de nieuwe Citroën C3.’

Autodelen met cambio is ook eenvoudig; De cambioApp, de mogelijkheid om over heel België wagens te gebruiken, een 24/24 helpdesk, een gemakkelijke facturatie, flexibele reservatie… Cambio doet alles om het leven van haar gebruikers te vergemakkelijken.

Alle C3’s van cambio beschikken over de zuinige 1.2 PureTech motor met 82 pk, voor de tweede keer uitgeroepen tot ‘Engine of the Year.’

Daarnaast zijn ze uitgerust met ‘all season’ banden en Citroën CONNECTED NAV; het nieuwe navigatiesysteem dat gekoppeld is aan on line diensten, zoals TomTom Traffic voor real time verkeersinformatie, lokalisatie en prijsinfo van tankstations en parkeergarages, weerinformatie en lokaal zoeken naar POI’s.

Peter De Saegher, Leasemanager PSA Groupe: ‘Er rijden inmiddels 883 Citroëns bij cambio, niet alleen de nieuwe Citroën C3, maar ook bijvoorbeeld de C4 in al haar versies, de Citroen Jumper als ook de Citroën Berlingo. We zijn uiteraard zeer blij dat ze opnieuw voor Citroën hebben gekozen en hopen dat het hen nog meer tevreden klanten oplevert!’

#Auto #Business Driver #Mobility

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview