CARe krijgt label Duurzaam Repareren

foto photo CARe CarrosserieOnlangs kreeg Bert Marichal, Head of Sales bij CARe Carrosserie België,  het label Duurzaam Repareren uitgereikt van Erik Swerts, Directeur Operations van Alphabet Car Lease.

Erik Swerts overhandigde het label namens het College van Deskundigen van Duurzaam Repareren waarin naast Alphabet Lease ook andere leasemaatschappijen, verzekeraars en fleetowners zetelen. Swerts: ”Met deze uitreiking sluiten wij feitelijk de pilotperiode af. We hebben het lastenboek aan de praktijk getoetst en CARe Carrosserie België is de eerste grote keten die deze toetsing met succes heeft doorlopen. Dat is goed nieuws voor CARe maar ook voor opdrachtgevers zoals Alphabet Car Lease. Wij hechten er immers grote waarde aan dat onze auto’s goed maar ook duurzaam worden hersteld”.

Milieu staat bij CARe hoog op het lijstje. CARe werkt met milieuvriendelijke producten en apparatuur en autolak op waterbasis wat minder belastend is voor het milieu. Daarnaast zorgt CARe dat plastic, papier en schadelijke stoffen worden gerecycled. De focus van CARe Carrosserie ligt op de zakelijke markt: lease- en verzekeringsmaatschappijen, fleetowners, makelaars en dealers. Precies deze partijen hechten steeds meer waarde aan een duurzame bedrijfsvoering. Daarom is het label Duurzaam Repareren een mooi initiatief om op aan te sluiten”, aldus Marichal.

#Auto #Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending