Cryns Carrosserie Center neemt schadeherstelactiviteiten Peugeot Citroën Mechelen over

Vanaf 1 september vallen de schadeherstelactiviteiten van Peugeot Citroën Mechelen in handen van Cryns Carrosserie Center. 

Door de overname bezit Cryns Carrosserie Center nu 7 vestigingen in België, meer bepaald in Antwerpen, Waasland, Gent, Brussel, Nijvel, Luik en nu dus Mechelen. In de aankoop zitten zowel het sociaal kapitaal als het pand inbegrepen.

Arturo Fernandez Gongora, directeur PSA Retail België, kijkt alvast uit naar de samenwerking: “hierdoor ontwikkelen we immers heel wat synergieën. De reactiviteit en het professionalisme van Cryns Carrosserie Center stellen ons in staat om het aantal schadeherstellingen aanzienlijk te verhogen. Daarnaast zal ook een belangrijk deel van de vloot van de Cryns-bedrijven, zowel als van de groep Damage bestaan uit voertuigen van het gamma van Peugeot, Citroënen DS.”

Strategische voordelen

“We zijn bijzonder opgetogen dat de groep PSA Retail voor ons gekozen heeft”, gaat Johan Van Deursen, CEO van Cryns Carrosserie Center, verder. “Dankzij de strategisch gelegen site kunnen we onze klantenrelaties verder uitbouwen.  We kijken er tegelijk naar uit om een nauwe samenwerking met de andere vestigingen van PSA Retail in België uit te bouwen.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!