Customs4trade kiest voor BMW/MINI en de JUMA Groep

Het Juma Fleet Team maakte onlangs een grondige Total Cost of Ownership analyse van het wagenpark van Customs4trade (C4T), een specialist in het digitaliseren van douaneactiviteiten. De resultaten van deze oefening overtuigden C4T om vervroegd over te schakelen naar de meer milieuvriendelijke en fiscaal interessante BMW en MINI Plug-in Hybride modellen.

Deze overschakeling past helemaal in de “Lean and Green” mindset bij C4T, met papierloze kantoren, tweedehands kantoormeubilair, het ontmoedigen van plastic waterflessen en een mobiliteitsbeleid dat de werknemers die voor voertuigen op alternatieve brandstof kiezen compenseert. Hiermee willen ze stap voor stap hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Tot op heden baseerden we ons enkel op het leasebedrag voor de keuze van onze bedrijfsvoertuigen. Toen het Juma Fleet Team ons proactief voorstelde om een TCO analyse, -waarin alle parameters (verbruik, fiscale aftrekbaarheid, verworpen uitgaven,…) worden meegenomen – te maken, hebben we onmiddellijk ingestemd.  De vergelijking van ons bestaande wagenpark met de Plug-in Hybride en elektrische varianten van BMW/MINI heeft ons onmiddellijk overtuigd om versneld over te schakelen naar deze milieuvriendelijke en fiscaal interessante modellen” aldus Ilse Vermeersch, COO van C4T.

“Onze bestuurders zijn zeer tevreden omdat ze met beter uitgeruste wagens rijden waarvoor ze bovendien maandelijks minder voordeel alle aard (VAA) betalen. Op basis van de lagere CO2-uitstoot en bijhorende fiscale voordelen, besliste C4T om deze investering te dragen. Opdat alle medewerkers de voertuigen correct gebruiken, voorzien we uiteraard ook de nodige laadoplossingen”, besluit Ilse Vermeersch.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending