De directie van de ALD | LeasePlan structuur in België is toevertrouwd aan…

We hebben het u gisteravond aangekondigd: ALD Automotive heeft de overname van LeasePlan afgerond. Dit heeft geleid tot een stoelendans op internationaal niveau, maar ook op nationaal niveau.

Nu de overname afgerond is, starten ALD Automotive en LeasePlan in België met de integratie tot één bedrijf, onder voorbehoud van finale goedkeuring van de toezichthoudende ECB.

Om leiding te geven aan de strategische ontwikkeling in België heeft Tim Albertsen, Chief Executive Officer van ALD Automotive | LeasePlan, Johan Portier (voormalig Managing Director van LeasePlan België) aangesteld als Country Managing Director van de gecombineerde entiteit. Klaudija Časar Torkar (voormalig General Manager van ALD Automotive België) is benoemd tot Country Managing Director van Oostenrijk en zal ook toezien op de bedrijfsactiviteiten in Kroatië, Slovenië en Servië. Deze conditionele aanstellingen gaan onmiddellijk in.

Johan Portier is één van de sleutelfiguren van zowel ALD Automotive als LeasePlan die het best geplaatst is om het uitdagende integratieplan van de gecombineerde entiteit uit te voeren en met succes de strategische groei te realiseren die de komende maanden en jaren wordt nagestreefd.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine