Europcar Belgium lanceert eigen mobiliteitskaart in samenwerking met Modalizy

Europcar Belgium speelt in op de actualiteit en wapent zich om een rol te spelen in het mobiliteitsbudget. Met Europcar Mobility Pass Mastercard en Europcar Refill lanceert het twee kaarten waarmee ondernemingen en zelfstandigen al hun kosten rond mobiliteit netjes kunnen beheren.

De specialist in korte termijn verhuur maakt gebruik van de expertise van Modalizy, dat zal instaan voor het operationeel beheer van beide kaarten. Die zijn momenteel enkel verkrijgbaar voor B2B-klanten.

Europcar Mobility Pass Mastercard

Deze kaart geeft toegang tot het openbaar vervoer, taxi’s, parkings, huur van fietsen en de carwash.

De Europcar Mobility Pass Mastercard kan in 15 landen gebruikt worden: België, Frankrijk, Groothertogdom Luxemburg, Nederland, Groot-Brittannië, Ierland, Spanje, Duitsland, Zwitserland, Italië, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en Portugal.

Met deze Mobility Pass kunnen tal van mobiliteit gerelateerde diensten betaald worden. Het is wel zo dat de btw alleen maar kan gerecupereerd worden voor de diensten die door de partners van Europcar Mobility geleverd worden. De lijst kan hier bekeken worden en zal geleidelijk aan uitgebreid worden.

De facturatie en betaling van de diensten gebeurt per domiciliëring, tweemaal per maand. Op het einde van de maand ontvangt de klant een factuur met een overzicht van de uitgaven van alle medewerkers.

Dankzij het MyMobility-platform kan de mobiliteitsbeheerder alle transacties met de Europcar Mobility-kaarten permanent op de voet volgen. Zo is het bijvoorbeeld niet alleen mogelijk om de uitgaven van elke gebruiker te bekijken, maar ook algemene statistieken op te vragen.

Europcar Refill

De naam van deze kaart spreekt voor zich. Europcar Refill, te gebruiken in de Benelux, werkt als een tankkaart en biedt o.a. toegang tot laadpalen voor elektrische voertuigen.

Deze kaart wordt aanvaard in de tankstations van OCTA+, Esso, Lukoil, Q8, Texaco, Avia, Gabriëls, G&V, Maes, Power en het DCB-netwerk.

Net als de Mobility Pass staat deze Refill-kaart op naam. Ze kan met andere woorden niet door verschillende gebruikers gebruikt worden.

 

#Business Driver #Fleet Management #Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending