Beguin Brugge

Données

Adresse

Pathoekeweg 29,
8000 Brugge

Numéro de TVA
BE 0433 041 157
Site internet
E-mail
fleet@kiabrugge.be
Tél
Tél 050 32 26 48
Social Media

Introduction

Autobedrijf Beguin gaat voor de beste service

Autobedrijf Beguin, een bekende naam in de kustregio en nu ook in Brugge, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1986. Als een echt familiebedrijf begonnen ze destijds met het vertegenwoordigen van Mitsubishi, en in 2006 hebben ze het merk Kia aan hun portfolio toegevoegd. Sindsdien heeft het bedrijf zich gestaag ontwikkeld en in 2017 hebben ze zelfs hun concessie volledig vernieuwd.

Wat Beguin onderscheidt van de concurrentie is hun sterke focus op service en klantentevredenheid. Als familiebedrijf hanteren ze een persoonlijke aanpak die door hun klanten zeer gewaardeerd wordt. Dit uit zich niet alleen in de kwaliteit van de aangeboden diensten, maar ook in hun flexibiliteit om op maat te werken en volledig aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Een van de manieren waarop Beguin zich onderscheidt, is door hun toewijding aan de fleetsector. Hun commerciële personeel wordt speciaal opgeleid om de behoeften van fleetklanten beter te begrijpen, via de Road to Excellence-opleiding van Eurofleet. De concessiehouder biedt ook aantrekkelijke financiële voorwaarden aan, afhankelijk van het model, en een scala aan diensten en mogelijkheden, waaronder vervangwagens, alternatieve mobiliteitsopties zoals fietsen en steps, pick-up services, en speciaal ingerichte ruimtes.

Met de overname van hun collega Kia-verdeler in Brugge in 2024 breidt Beguin hun werkterrein verder uit, terwijl ze blijven streven naar groei en uitmuntendheid binnen de fleetsector. Ze hebben een sterke positie opgebouwd met hun aanbod van elektrische voertuigen, zoals de Kia EV6, EV9 en binnenkort de EV3, waardoor het bedrijf goed gepositioneerd is om hun aanwezigheid in de fleetmarkt verder uit te bouwen.

Kortom, Autobedrijf Beguin staat klaar om fleetklanten in de kustregio en Brugge te voorzien van een servicegerichte benadering die aansluit bij hun behoeften en verwachtingen. Met hun sterke focus op klanttevredenheid, gepersonaliseerde aanpak en uitgebreide aanbod van elektrische voertuigen zoals de Kia Niro, EV6, EV9 en binnenkort EV3, zijn ze goed gepositioneerd om een prominente speler te worden binnen de fleetsector.

Contact

Didier Beguin

Managing Director 0476 82 00 71 didier@beguin.be

Matthias Bonne

Sales 0476 53 56 46 verkoop@kiabrugge.be

Location