Vermant Mechelen

Données

Adresse

Generaal De Wittelaan 8,
2800 Mechelen

Numéro de TVA
BE 0537 920 824
Site internet
E-mail
fleet@kiavermant.be
Tél
Tél 015 27 77 77
Social Media

Introduction

KIA Vermant Aartselaar – Uw ‘award winning’ Kia concessie

KIA Vermant Aartselaar is vlot bereikbaar door haar ligging aan de A12/Boomsesteenweg. Met deze concessie bedienen we de hele Antwerpse zuidrand en aanvullend zijn we met Kia Vermant in Mechelen een vaste waarde op de as Brussel-Antwerpen.

Kia stelt u een zeer gevarieerd aanbod van modellen voor dat – naast de zeer actuele looks – vooral opvalt door het uitgebreide aanbod van vooruitstrevende aandrijflijnen.
Zo zijn er doorheen zowat het volledige gamma (full) hybride aandrijvingen mogelijk, alsook beschikt Kia met de Niro EV en de EV6  pver 100% elektrische modellen met meer dan 450 km & 500 km WLTP-range.

De afwerking en betrouwbaarheid van onze wagens worden weerspiegeld in standaard 7 jaar garantie, van toepassing op het hele gamma.

Dit is niet on-interessant op de fleetmarkt, aangezien deze uitgebreide garantieperiode steeds zorgt voor een interessante maandprijs.

Movement that inspires™

The Power to Surprise™ is meer dan louter een slogan, het is een visie.  KIA Vermant en zijn medewerkers zijn hiervan de spil en hebben maar één doel, namelijk uw wensen en uw behoeftes op ieder moment te overtreffen.

Met een award-winnend team in Aartselaar (Beste Service 2018 én Nationale Fleet Dealer of the year voor het 4de jaar op rij) staan we dan ook garant voor topservice in onze verkoop en naverkoop.

‘Passie, betrouwbaarheid, expertise, familiaal en vernieuwend’ zijn reeds lang de kernwaarden van de Vermant Automotive Group en deze worden ook uitgedragen door elke medewerker van KIA Vermant.

Laat KIA Vermant Aartselaar uw fleetcenter zijn en verwacht het onverwachte.

 

Contact

Contact

Gert Ielegems

KIA Vermant Brand Manager 0472 22 46 07 gert.ielegems@kiavermant.be
Contact

Hand D'haene

Fleet Manager Vermant Group 0475 55 54 15 hans.dhaene@vermant.be
Contact

Julie Vermant

Business Developer 0472 22 52 09 julie@vermant.be

Lynn Zaman

Business Developer 0471 61 26 54 lynn.zaman@vermant.be

Location