Houman

sales@houman.be
www.houman.be
Facebook

Tél 015 41 39 39

Boterstraat 6
2811 Hombeek

TVA BE 0471 444 348

Contact

Sales

Steve Lenaerts
015 41 39 39
steve@houman.be

Zaakvoerder

Steven Houman
015 41 39 39
steven@houman.be

Informations complémentaires

Multi Merk Carrosserie Hombeek  – Scootershop Vespa – Piaggio Rijmenam

Een gevarieerd aanbod bij de Groep Houman

Al sinds de eeuwwisseling is Houman uw mobiliteitspartner in de regio Groot-Mechelen. In een periode van 20 jaar bouwden wij onze concessie uit van een carrosseriebedrijf in Zemst over een tweedehands- en multi-merkgarage met carrosserie in Hombeek tot de verdeler van de merken Suzuki, SsangYong, Isuzu en Mitsubishi, Vespa en Piaggio in Hombeek en Rijmenam (na overname van garage Luytens vorig jaar). Deze merken hebben elk hun eigen focuspunten, waardoor wij u een gevarieerd gamma kunnen aanbieden.

De erkende multi-merkencarrosserie onder het Go Smart Label blijft behouden. Daarenboven kan u rekenen op een uitgebreid test- en vervangwagenpark en een gespecialiseerd atelier voor onderhoud en herstellingen. Binnen de fleetsector focussen wij ons dan weer vooral op KMO’s en zelfstandigen. Zij kunnen rekenen op de deskundige bijstand van een salesteam dat al 15 jaar ervaring heeft in de fleetsector. Zij staan u bij in een vlekkeloze begeleiding en geven overzichtelijke informatie in de zoektocht naar de juiste uitvoering en toebehoren. Suzuki, SsangYong, Isuzu en Mitsubishi bieden 5 jaar garantie op alle modellen.

SUV op CNG

Vorig jaar werd het Koreaanse merk SsangYong, net als Isuzu, een nieuwe parel aan de kroon van Houman. Onze fleetstrategie voor dit merk loopt gelijk met die van de andere: een zo goed mogelijke service verlenen voor KMO’s en zelfstandigen. Zo kan u bij ons genieten van operationele leasing, operationele renting en financiële renting. Daarenboven krijgt u een Fleetkorting van 12% voor de meeste modellen, ongeacht het volume van de vloot. Tijdelijk wordt de korting zelfs tot 18% verhoogt op de nieuwe Musso. Er snel bij zijn is dus de boodschap.

De werkpaarden van SsangYong zijn een nuttige aanvulling voor heel wat vloten. Daarenboven hebben de Koreanen ook fiscaal heel wat interessante opties in hun gamma. Zo zijn de Tivoli en de XLV (SUV’s uit het B-segment) eveneens beschikbaar op CNG. In het lichte vracht segment blinkt de Musso (Pick-up) uit. Dit jaar kan men de volledig vernieuwde Korando verwachten, met een interessante 1.6 diesel (136pk) en nieuwe 1.5 Turbo benzine motor (163pk).

5 jaar garantie!

Pin It on Pinterest