Geboorte van een nieuwe leasemaatschappij in België: MisterGreen Electric Lease

Een nieuwe operationele leasemaatschappij, uitsluitend gericht op elektrische voertuigen, maakt haar debuut op de Belgische markt: MisterGreen Electric Lease.

MisterGreen Electric Lease is al sinds 2008 actief in Nederland. Gedurende deze 11 jaar heeft de organisatie een solide expertise opgebouwd in elektromobiliteit.

MisterGreen Electric Lease heeft haar zakencijfer in Nederland in 2 jaar tijd meer dan verdubbeld. In 2019 zal de omzet naar verwachting verder stijgen tot 22 miljoen euro.

Met de komst van de Tesla Model 3 in Europa heeft MisterGreen Electric Lease besloten haar activiteiten in België te starten.

De missie van MisterGreen Electric Lease is om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen door toegankelijke, flexibele en duurzame financieringsoplossingen te bieden voor 100% elektrische voertuigen.

Frédéric Jacoby als Country Manager

De functie van Country Manager van MisterGreen Lease Belgium wordt bekleed door Frédéric Jacoby, die niet onbekend is in de fleetsector, noch in die van de elektromobiliteit in België. Hij was achtereenvolgens Sales Manager bij LeasePlan België, Fleet Manager Belux bij Tesla, Store Manager bij Tesla en tenslotte Fleet & Sales Director bij Volvo ACB.

“Er zijn steeds meer Belgen die de overstap naar elektrische mobiliteit willen maken. De trend naar elektrificatie is, ook in België, onomkeerbaar. Rijden met een elektrische auto is leuker, financieel interessanter en schoner. We zijn verheugd dat Frédéric Jacoby zijn ervaring inbrengt om onze ambities in België waar te maken”, aldus Mark Schreurs, CEO en mede-oprichter van MisterGreen Electric Lease.

Volgens Frédéric Jacoby is de komst van MisterGreen Electric Lease in België uitstekend nieuws voor zowel de elektromobiliteit als voor toekomstige klanten.

Omdat MisterGreen Electric Lease volledig gericht is op elektrische voertuigen, kunnen klanten profiteren van de expertise die het bestaande team heeft opgebouwd. Dit zal de overgang van voertuigen op fossiele brandstoffen naar elektrische mobiliteit vergemakkelijken.

De elektrische voertuigen van Tesla vertegenwoordigen een grote meerderheid van de 2.000 voertuigen die momenteel in het wagenpark aanwezig zijn.

Naast de nadruk op 100% elektrische voertuigen, onderscheidt MisterGreen Electric Lease zich ook door zijn commerciële aanpak.

Het zal mogelijk zijn om een voertuig te configureren en een operationeel leasecontract af te sluiten in 5 minuten via de smartphone. Het verkoopproces zal dus eenvoudig, efficiënt en papierloos zijn. Dit aanbod zal de komende weken in België gelanceerd worden.

Info: https://www.mistergreenlease.be/

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine