Het geregistreerde Belgische wagenpark verandert snel!

Remarketing Event - Remarketing Event - Google Chrome_2013-09-03_13-26-55Was in recentelijk nog 9,9% van het geregistreerde personenwagenpark een Euro-5 wagen, in 2012 was dat inmiddels opgelopen tot 23,2% van het totale park.

Het moet gezegd, het geregistreerde park van de lease wagens bestaat voor 76,6% uit euro-5 wagens, terwijl het %-aandeel leasewagens “maar” 5,6% bedraagt van het totaal geregistreerde park personenwagens.

De leasewagen is dus de grote trekker wanneer het gaat in het verlagen van de emissies en verbeteren van de luchtkwaliteit, van personenwagens.

De mogelijkheden die dit biedt en de consequenties die dit heeft voor de tweedehandssector en op u als stakeholder in de gebruikte autosector, kunt u vernemen als deelnemer van het 3e Remarketing Event van België op 10 oktober in Brussel. Tijdens een van de presentaties wordt dieper in gegaan op de cijfermatigheid van de tweedehand sector.

Over Remarketing Event
Het Remarketing Event is een gezamenlijk initiatief van EXPOMotion en vooraanstaande spelers uit de Remarketing branche.
Het congres is gericht op leasemaatschappijen, (merk)verdelers, universele retailers, invoerders (geen handel), concessiehouders, branche- en beroepsvereniging(en) die professioneel te maken hebben met de Remarketing van gebruikte auto’s.

Een Remarketing evenement die ook dit jaar volop in het teken staat van het vergroten van uw inzicht in de tweedehandswagensector, zie ook het interessante programma op http://www.remarketingevent.be/nl/programma/

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!