Hyundai nieuwe partner van Jesco

jesco-hyundai-w800-h600Hyundai is de nieuwe auto-partner van de rijvaardigheidsschool Jesco. Niet minder dan 12 wagens zijn permanent op de terreinen van Jesco beschikbaar voor tal van rijvaardigheidstrainingen.

Veiligheid is belangrijk, ook voor Hyundai. Dat het Zuid-Koreaanse merk deze stelling ook echt in de praktijk omzet werd al eerder bewezen. Zo was Hyundai in 2007 de eerste om ESP standaard te voorzien op de eerste generatie i30. Amper 6 jaar geleden was dat uniek in het segment.

4.000 TESTRITTEN
Een permanent wagenpark van niet minder dan 12 wagens staat ter beschikking bij Jesco; van i10 over i30, i40 tot zelfs Veloster en Genesis, alle modellen zijn beschikbaar. Via de verschillende cursussen die Jesco aanbiedt zullen ruim 4.000 mensen per jaar de gelegenheid hebben om Hyundai te ontdekken. En in het licht van de hoge conversie-ratio tussen testritten en aankoop, betekent dit voor Hyundai een belangrijk potentieel. Ook de uitstekende visibiliteit die Jesco genereert door haar ligging langsheen de A12, is een belangrijk pluspunt, en vanzelfsprekend zal Hyundai ook via haar social media het partnership sterk in de verf zetten !

Dat Hyundai zich ook meer en meer profileert als merk dat de rijkwaliteit van haar modellen hoog in het vaandel draagt, speelt ook mee. Een Hyundai is een echte ‘drivers-car’, dat is het uitgangspunt. De ingenieurs stellen dan ook alles in het werk om deze stelling kracht bij te zetten. Zo investeert Hyundai op dit eigenste moment 5,5 miljoen € in de bouw van een testcentrum naast de befaamde Nürburgring. Het illustreert hoe belangrijk Hyundai het vindt om de rij-eigenschappen van de modellen af te stemmen op de Europese leest.

KLANTEN-ACTIES: GRATIS STAGE BIJ VELOSTER EN GENESIS
In het kader van deze samenwerking wil Hyundai ook enkele voordelen voor haar klanten aanbieden. Zo geniet elke Hyundai-klant van een korting van 10% op alle producten die Jesco aanbiedt. Het volstaat dat de klant hiervoor bij zijn Hyundai-verdeler te rade gaat. Op de basiscursus (die verplicht is alvorens een volgende cursus te volgen) heeft elke Hyundairijder
zelfs 15% korting.

Ook opmerkelijk is de actie die Hyundai voorziet voor haar 2 sportiefste modellen. Bij aankoop van een nieuwe Veloster krijgt de klant gratis een basisstage meegeleverd, en de klant die z’n handtekening zet onder de bestelbon van een nieuwe Genesis krijgt zelfs een circuitstage cadeau.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto