Ikrijslim.be: Opel Astra’s in de kleuren van Coyote

Bijlage 1 - de Coyote-Astra

Na de opgemerkte campagnes voor onder meer verzekeraar Allianz, tegelbedrijf Intercarro en de multimediastores van Computer Checkpoint zal Cars4Publicity met haar ikrijslim.be-formule vanaf april gedurende 2 jaar 11 nieuwe Opels Astra met reclame inzetten in de regio Antwerpen. Ze worden voorzien van reclame voor de 100% legale Coyote-radarwaarschuwingssystemen en community voor verkeersveiligheid.

Coyote Systems Benelux, de bekende aanbieder van verkeersgerelateerde informatie die via een eigen app op de smartphone of de eigen Coyote-toestellen bestuurders helpt om veiliger te rijden door het signaleren van files, snelheidscontroles, ongevallen en andere verkeersproblemen, opende onlangs een vijfde eigen Coyote Store aan de Frankrijklei 154 in Antwerpen. Om de bekendheid van Coyote in de regio Antwerpen te ondersteunen, besloot
Coyote Systems om in samenwerking met Cars4Publicity een publiciteitscampagne van 24 maanden te lanceren.

Vanaf april zullen 11 nieuwe Opels Astra in zwarte metaalkleur, voorzien van de Coyote-logo’s en de afbeelding van het nieuwste Coyote Mini-waarschuwingssysteem in Antwerpen te zien zijn. Ze zullen worden bestuurd door particulieren die door ikrijslim.be worden geselecteerd uit de personen die zich kandidaat gesteld hebben om met een ikrijslim.be-auto te rijden.

Voor een maandelijkse huurprijs van 299 euro, alles inbegrepen behalve de brandstof, krijgen deze bestuurders de beschikking over een gloednieuwe zwarte Opel Astra 1.6 CDTi Edition met navigatie, airco, bluetooth en alle mogelijke comfort, voorzien van Coyote-reclame en natuurlijk uitgerust met de nieuwste Coyote Mini met abonnement. Ze huren hem van Athlon Car Lease en mogen er voor die maandelijkse huurprijs 20.000 km per jaar mee rijden. Het contract loopt gedurende 24 maanden en gedurende deze periode worden in ruil voor de
huurprijs alle kosten ten laste genomen door de leasemaatschappij. Het gaat dan over de financiering, de taksen, de volledige verzekering, het onderhoud, de pechverhelping en de banden. De auto wordt na afloop van de huurperiode ingeleverd bij Athlon Car Lease. Het gaat dus om een vorm van private lease.

 

Tags: Auto Fleet