IXELL EN GO SMART AUTOMOTIVE VORMEN SAMEN GO SMART IXELL

DESKUNDIGHEID EN PASSIE DANKZIJ KWALITATIEVE SERVICE EN PRODUCTEN

Autolakmerk Ixell (Renault) en het herstelnetwerk Go Smart Automotive realiseerden begin dit jaar een samenwerking en zullen hun diensten voortaan aanbieden onder het Go Smart Ixell-logo. De Ixell herstelbedrijven worden dit jaar doorgelicht onder de Bodypaint noemer en dragen allemaal het BodyUp en het Eurogarant of Aviacar Plus label. Om volwaardig lid te worden van Go Smart Ixell moet het herstelbedrijf slagen voor een externe audit op maat.

IXELL

Dankzij een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten en een ervaren buitendienst, slaagt Ixell er al meer dan 40 jaar in om standvastige klantenrelaties uit te bouwen op basis van vertrouwen, deskundigheid en passie. Gevestigd in 15 verschillende landen werkt het lakmerk nauw samen met carrosserieprofessionals in een partnerschap die veel verder gaat dan enkel kleur. De multispecialist in carrosserie vertrouwt op een uitgebreide knowhow die het onder meer verkrijgt dankzij het eigen research & development center waar productreeksen en hoogwaardig bijhorend materiaal op basis van de hoogste kwaliteitseisen worden ontwikkeld. Door de overeenstemming met markttrends is Ixell’s aanbod bovendien voortdurend in beweging en kan het zo de voornaamste innovaties aanbieden.

GO SMART AUTOMOTIVE BV

De Belgische vennootschap, Go Smart Automotive BV, bestaat momenteel reeds uit 27 herstellers die binnen hun eigen onderneming allemaal achter dezelfde bedrijfswaarden staan. Dit netwerk wordt binnenkort uitgebreid met een Go Smart Ixell-netwerk. Doelstelling is om tegen eind 2021 nog 15 topherstellers toe te kunnen voegen. De Go Smart Repair Centers zijn bovendien dé koplopers in het aanbieden van smart-repairtechnieken. Deze twee voordelen creëren zo de mogelijkheid om herstellingen op een duurzame, snelle, kwalitatieve en budgetvriendelijke manier uit te voeren en dit steeds met een optimale service in functie van de wensen van de klant.

GO SMART IXELL

Dankzij de samenwerking met het premium lakmerk Ixell, kunnen de Go Smart Ixell-vestigingen rekenen op een geïntegreerd systeem van producten en services dat aan alle eisen van specialisten op het gebied van carrosserie en reparaties voldoet.

Snel herstellen

Go Smart Ixell staat garant voor het optimaal gebruik van de nieuwste technieken in de herstelbranche zodat de wagen bij schade snel en efficiënt wordt hersteld. Wanneer mogelijk wordt er geopteerd voor One Day Repair, of herstelling op dezelfde dag. Daarbij brengt de klant de wagen ‘s morgens binnen, wordt hij volledig hersteld op dezelfde plaats, en staat hij ‘s avonds klaar om afgehaald te worden.

Specialiteiten

Go Smart-herstellers krijgen gerichte opleidingen zodat ze steeds up-to-date blijven met de nieuwste ontwikkelingen en hersteltechnieken. Zo zijn er gerichte PDR-opleidingen, heeft bumperherstel geen geheimen meer en kan er zo snel een voorruitreparatie worden uitgevoerd zonder dat deze eerder ingepland stond.

Kwaliteitsproducten

Alle leden maken gebruik van de producten van premium lakmerk Ixell. Met meer dan 168.000 formules én krachtige kleurentools, voorziet Ixell in het complete scala aan beschikbare tinten en ontwikkelt het technologische oplossingen op maat.

Erkend door de grootste verzekeraars

Alle Go Smart Ixell-leden beschikken over de nodige erkenningen bij de grootste verzekeraars van het land.

TOEKOMST PROOF

De afgelopen jaren zien we een sterke stijging in de verkoop van het aantal elektrische en hybridevoertuigen. Niet elke hersteller kan en mag echter deze ecologisch verantwoorde, maar technologisch complexe voertuigen herstellen bij schade. Go Smart-herstellers zijn echter opgeleid zodat ze ook elektrische en hybridevoertuigen op een kwalitatieve en veilige manier kunnen repareren.

Daarnaast zal het Go Smart-herstellingsnetwerk dankzij haar vele troeven zoals kostenbeperking en herstellingsgarantie zich ten dienste kunnen stellen van grote professionele klanten zoals leasingmaatschappijen en verzekeraars.

Contactgegevens : www.ixell.comallo@ixell.be

Contactpersoon : Arne de Nies – arne.de.nies@gosmartrepair.be

#Advertorial

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending