Jerome Saigot: Nieuwe Managing Director van Nissan Belux

Jerome Saigot startte op 6 juni als Managing Director van Nissan Belux. Hij volgt Charbel Abi Ghanem op die, na 2 succesvolle jaren, een nieuwe uitdaging aangaat als Managing Director bij Nissan Turkije.

Jerome Saigot (52), heeft al meer dan 25 jaar internationale ervaring in marketing & sales binnen de automotive sector, waaronder 9 jaar bij Nissan in India en Rusland. Vanaf vandaag zal hij Nissan Belux leiden en deze regio verder helpen uitbouwen.  Hij zal verantwoordelijk zijn voor de uitrol van het nieuwe Nissan-gamma, in het bijzonder het assortiment crossovers en elektrische voertuigen. Als Managing Director zal hij rechtstreeks rapporteren aan Jordi Vila – Divisional Vice President Marketing & Sales, Nissan Europa.

« Nisssan heeft in België en Luxemburg een succesvolle organisatie en ik ben zeer enthousiast om dit team vanaf nu aan te sturen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf”, zegt Jerome Saigot.“Het zijn uitdagende tijden voor onze sector maar met nieuwe modellen als de Ariya, Qashqai e-Power, Juke Hybrid, Townstar en de X-trail heeft Nissan een toekomstgericht technologisch aanbod in huis. Samen met ons dealernetwerk en onze business partners zullen we verder bouwen aan het succes van Nissan in deze regio en onze klanten een uitdagend productgamma en een optimale service bieden.”

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending