Johan Van Overtveldt opent nieuwe Tesla Sales- en Service center in Zaventem

20161020-tesla-motors-new-showroom-leuvensesteenweg-373-1932-zaventem-web

Op donderdag 20 oktober openden Johan Van Overtveldt, Minister van Financiën en Fiscale Fraudebestrijding, Ingrid Holemans, Burgemeester van Zaventem en An de Pauw, country manager Tesla Belux, het nieuwe Tesla Sales- en Service center aan de Leuvensesteenweg 373 in Zaventem. Tesla was al gevestigd aan de Leuvensesteenweg 48, maar had al snel een grotere locatie nodig om de groeiende vraag in Brussel te kunnen ondersteunen.

De grotere vestiging heeft een oppervlakte van circa 3940 m². De andere Tesla vestigingen zijn te vinden in het centrum van Brussel, in Aartselaar en in Gent.

In België bevinden zich inmiddels vier Supercharging stations, in Diegem, Aartselaar, Gent en Nivelles. Dit zijn een van de meer dan 250 locaties in Europa waar de elektrische Model S en Model X in 20 minuten half vol, of in 40 minuten voor 80 procent geladen kan worden. In de nabije toekomst wordt ook een nieuw station in Aarlen geopend. 20161020-tesla-motors-inauguration-an-de-pauw-ingrid-holemans-johan-van-overtveldt-web

“Tesla is één van de voortrekkers op vlak van innovatieve en duurzame technologie en mobiliteit. Ik wens hen dan ook van harte succes met deze uitbreiding. We moeten blijven inzetten op beleid dat innovatie ondersteunt,” aldus Minister Van Overtveldt.

In de nieuwe Store kunnen geïnteresseerden terecht voor een testrit om kennis te maken met de elektrische sedan Model S of de SUV Model X. Bezoekers kunnen met behulp van interactieve displays en de Tesla Design Studio de auto geheel naar eigen smaak configureren.

Tesla Zaventem is vanaf 21 oktober geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Deze lijst omvat uitsluitend de klanten van FLEET Dealers. Wenst u als dealer ook in deze lijst te staan contacteer Chloé Vanden Wyngaerdt (chloe.vandenwyngaerdt@effectivemedia.be of bel 0472 / 80 26 25)