Jorssen neemt intrek in nieuwe vestiging

BMW Jorssen neemt haar intrek in een nieuwe vestiging in het noorden van Antwerpen. Die ligt slechts 750 meter verder dan de oude concessie, toch is het een wereld van verschil voor de concessie.

Operationeel Directeur Philip Eeckels verwoordt de reden voor de verhuis als volgt: “750 meter lijkt misschien weinig, maar voor ons maken die meters een wereld van verschil. Het is een toplocatie. We zijn voortaan nóg beter bereikbaar en beschikken over de meest moderne infrastructuur om onze privé- en fleet klanten nóg beter te ontzorgen.”

Ook opvallend op de eerste verdieping is de shop-in-shop van fietsenhandel Mintjens, waarmee Jorssen Noord een extra bijdrage wil leveren aan duurzame mobiliteit. Ook dit weer voor zowel bedrijven als particulieren.

In de nieuwe concessie gaat Jorssen volop voor efficiëntie, comfort en customer convenience. “Deze aanpak, gekoppeld aan de basiswaarden van Jorssen: eerlijk, warm, professioneel en ‘down to earth’, zorgen ervoor dat onze klanten zich steeds thuis voelen”, vertelt Eeckels.

Nieuwe naam

Met de intrek in de nieuwe concessie, slechts 750 meter verderop, ging ook een nieuwe naam gepaard. Jorssen Schoten veranderde in Jorssen Noord. De tweede concessie, aan de A12 in Aartselaar, kreeg de naam Jorssen Zuid.

Het idee om de concessie een nieuwe naam te geven, lag al lang vóór de verhuisplannen op tafel. Philip Eeckels, Operationeel Directeur: “Klanten vinden hun weg naar Jorssen vanuit alle gemeenten in het Noorden van Antwerpen. Of onze maatschappelijke zetel nu in Schoten, Merksem of Brasschaat ligt, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Jorssen Noord reflecteert ook veel beter wie we zijn: dé BMW-partner voor iedereen die zich goed voelt in de gezelligste regio van Antwerpen.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!