Kantoorbus wordt geïntegreerd in Olympus mobiliteitsplatform

OfficeOnWheels, de organisatie achter de kantoorbus, sloot een samenwerking af met Olympus Mobility om haar kantoorbusticketing te integreren in het mobiliteitsplatform en de bijhorende Olympus app.

Werknemers kunnen na akkoord van hun werkgever hun plaatsje in de kantoorbus reserveren maar bovendien kunnen de bedrijven ook opteren om de volledige functionaliteit van de Olympus app te activeren zodat hun werknemers via hun smartphone ook kunnen kiezen voor de trein, een bus van De Lijn, tram, metro, deelfiets of deelauto. Gemakkelijk als je eens de bus mist.

De digitale oplossing van het mobiliteitsplatform Olympus levert bovendien niet alleen tickets voor openbaar vervoer en toegang tot gedeeld vervoer op één factuur, maar wil via een multimodale aanpak tegemoet komen aan de behoeften van onder meer cafetariaplannen en mobiliteitsbudgetten.

Uitbreiding

De diensten van OfficeOnWheels worden ook uitgebreid. Vanaf september komen er negen nieuwe buslijnen die werknemers van en naar hun kantoor in Antwerpen of Brussel brengen. Deze kantoorbus is uitgerust met specifieke voorzieningen, zoals een koffiemachine, tafelruimte en stopcontacten. Op die manier kunnen werknemers al onderweg naar het werk aan de slag.

De Belgische leasemaatschappijen ALD Automotive, Belfius Auto Lease, KBC Autolease en Volkswagen D’Ieteren Finance maar ook kleinere partners zoals Xyrus fleet en Westlease doen trouwens momenteel al beroep op het Olympus “Mobility as a service” platform.

#Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Trending