Leie Mobility Group opent derde vestiging

Leie Mobility Group (LMG) opent in korte tijd zijn derde vestiging. Naast hun thuisbasis in Kortrijk en eigen bedrijfsvoertuigenhub in Brugge, breiden ze hun netwerk samen met de familie Deboo uit met Mobility Center Deboo Brugge.

“Het LMG concept slaat dankzij het gevarieerde aanbod aan. De multimerken garageactiviteit gecombineerd met de verhuur op korte en lange termijn alsook de specialisatie rond elektrisch rijden, creëert een uniek aanbod en pluspunt. De onafhankelijke manier van het aanbieden van mobiliteitsoplossingen zorgt voor een nieuwe beleving en extra vertrouwen bij de klant. Een hoge servicegraad en maximale klantenbeleving is onze absolute prioriteit“, aldus John Calemeyn, CEO Leie Mobility Group.

Patrick Deboo: “Ik nam een tijd terug contact op met John voor advies rond de toekomst van ons garagebedrijf. Toen hij me over het concept van Leie Mobility Center vertelde, vond ik dat onmiddellijk beloftevol en aantrekkelijk. Het enthousiasme van de nieuwe groep, samen met hun professionele aanpak en het vooruitzicht om terug degelijke business te kunnen doen, hebben ons snel overtuigd. We lanceerden onze nieuwe samenwerking officieel vorige week en konden inmiddels ervaren dat het concept aanslaat.

Ambitieuze plannen

De opening van de 3e vestiging is pas de start van de uitbouw van strategisch netwerk.

John Calemeyn en Patrick Deboo

Ons eerste streefdoel is een servicenet van Mobility Centers uit te bouwen doorheen Vlaanderen tegen 2022. We zoeken actief naar professionele garagebedrijven die gerund worden vanuit een familiale en klantgerichte mindset met lokale verankering. Wij hebben de juiste knowhow en een goed draaiend concept en kunnen de perfecte ondersteuning bieden aan onze partners zodoende zij hen maximaal kunnen concentreren op de core business”, besluit John Calemeyn. 

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending