MG gaat tegen de stroom in met twee opvallende nieuwe modellen

MG Motor Belux – Astara Western Europe

MG is ondertussen een merk dat er staat tussen de Europese gevestigde waarden. Naast de betaalbare EV’s waarvan MG er ondertussen 4 in zijn gamma heeft (MG4, MG5, ZS en Marvel R), biedt MG ook benzinemodellen die zich vooral richten naar de particuliere markt. Dit jaar lanceert het merk ook nog een zelfopladende hybride, namelijk de MG3, en gaat het merk terug naar de roots met de lancering van de MG Cyberster, een elektrische roadster, in oktober van dit jaar.

De nieuwe modellen tonen hoe breed MG wil gaan. De MG3 is een compacte C-segmenter. De hybride is beschikbaar vanaf deze maand bij de MG Brandstores en wordt aangeboden vanaf 20.985 euro. De MG4, een berline EV is een topwagen, met een rijbereik tot 520 kilometer. Uit een vergelijking dieTestaankoop uitvoerde bij 80 elektrische auto’s, kwam de MG4 naar voor als de Beste Koop. En dan is er nog de MG Cyberster, die het sportieve imago van MG volledig belichaamt. Deze tweezitter met vleugeldeuren legt duidelijk de link met de geschiedenis van het merk. De sportwagen is mede op punt gesteld door Marco Fainello, een voormalige race engineer van het Formule 1 team van Ferrari. Al meer dan 40 klanten hebben ingetekend om een MG Cyberster te kopen in presales. Over enkele maanden kan je zijn looks en prestaties bewonderen op de Belgische wegen. 

Kijk jij er ook naar uit om achter het stuur te kruipen van de MG Cyberster? Dan kan je hem nu alvast reserveren via deze QR-code!

MG is aan een stevige opmars bezig op de Belgische wegen. Om aan de stevige concurrentie het hoofd te bieden, wordt nu de Marvel R tijdelijk aangeboden aan €39.999, zo is hij enorm competitief in het segment. Ook de ZS EV kent nu een scherpere prijsstelling, waar het model wordt aangeboden aan de prijs van een benzineversie, meer bepaald €28.285! Meer weten over de MG-modellen of interesse in een testrit: www.mgmotor.be

#Advertorial MG Motor Belux – Astara Western Europe

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine