Group Pashuysen MG Leuven

Gegevens

Adres

Aarschotsesteenweg 110
3012 Leuven

BTW nummer
BE 0438 6623 308
Website
E-mail
fleet@pashuysen.be
Telefoon
Tel 016 20 43 04
Social Media

Introductie

Uw ervaren fleetpartner: Group Pashuysen

Al meer dan 70 jaar en 3 generaties staat Group Pashuysen bekend om zijn uitstekende kwaliteit en service. Met zijn volledig dienstenaanbod engageren we ons om u mobiliteitsoplossingen te bieden, die perfect op uw beroepseisen afgestemd zijn.

 

Group Pashuysen, de partner van uw professionele succes

Road warrior, kmo-bedrijfsleider met mobiele teams of beheerder van een grote fleet: bij Group Pashuysen vindt u een pasklare oplossing voor uw professionele mobiliteit – afgestemd op het profiel van uw fleetgebruikers, uw car policy en uw budget.

 

Begin uw elektrische leven met MG

MG helpt bij de start van uw ‘elektrische leven’ met een goed ontworpen, technologisch geavanceerde en milieubewuste rijervaring die functioneel, veilig en betaalbaar is. Bij Group Pashuysen stelt u een krachtige vloot samen uit het uitgebreide aanbod.

 

Geïnformeerd beslissen

MG maakt elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen die jong van hart is, en klaar staat om een elektrische levensstijl te omarmen. We hebben de 100% elektrische MG ZS EV vernieuwd, en het voertuig biedt nu nog meer comfort en een uitgebreide actieradius. MG biedt nu nog meer duurzame modellen, en ons nieuwste familielid- de MG5 Electric- is ‘s werelds eerste elektrische stationwagon.  Onze verkopers staan u met kennis van zaken bij om uw vloot perfect op uw car policy af te stemmen.

 

Zorgeloos onderhoud

Group Pashuysen engageert zich om ondernemers creatieve en vernieuwende mobiliteitsoplossingen te bieden. Onze verkopers staan u met kennis van zaken bij om uw vloot perfect op uw car policy en uw verwachtingen af te stemmen. En, u hebt bij ons een voetje voor. Reken gerust op zorgeloos onderhoud en service na verkoop, … precies wat u als fleetmanager of uw medewerkers belangrijk vinden.

Locatie