Nieuwe uitdaging voor Alain Frenay bij de D’Ieteren groep

Alain FrenayEnkele weken terug kondigde FLEET.be exclusief het ontstaan van Group Fleet Solutions bij D’Ieteren aan. De inwerkstelling van deze  ‘cel’ die operationeel is sinds begin november 2015, werd toebedeeld aan Alain Frenay. Nu deze missie beëindigd is, krijgt Alain Frenay vanaf 1 januari van volgend jaar een nieuwe functie in de groep, die van Operations Manager bij Volkswagen D’Ieteren Finance.

Group Fleet Solutions zal – eveneens vanaf 1 januari 2016 – een nieuw departement integreren, Business Customers Development, waarvan de directie toevertrouwd zal worden aan Karl Lechat, die zijn functie als Sales & Marketing Manager bij Volkswagen D’Ieteren naast zich neerlegt.

De operationele verantwoordelijkheden van de Group Fleet Solutions zullen verdeeld worden onder verschillende personen.

Eric Ducoin zal als RAC, Special Sales & Fleet Administration Manager, de administratieve verantwoordelijkheden op zich nemen, naast de verkopen aan de kortetermijnverhuurders en diplomaten. Frank Deroy zal als Network Fleet Sales Manager, verantwoordelijk zijn voor de fleetverkopen in samenwerking met de concessiehouders. Hugo Seghers zal op zijn beurt de functie uitoefenen van Key Account & Public Sector Department Manager en zal de verkopen beheren van de openbare en privé Key Accounts.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!