OM Partners kiest voor Mazda

OM Partners is een Belgische onderneming die wereldwijd actief is in Supply Chain Planning software en consulting. Enkele industrieën waarvoor OM Partners oplossingen biedt, zijn de chemie, farmacie, consumentengoederen, metaal, vloerdekkingen, golfkarton en papier.

Van één naar 14 Mazda’s

OM Partners heeft een mixed fleet van 250 voertuigen met tot voor kort … één Mazda6. Maar dankzij een recente bestelling zijn dat er ondertussen 14 geworden. Het gaat om elf Mazda2 en twee Mazda3 (aangekocht, geen leasing). De auto’s werden geleverd door Garage Schelkens uit Wommelgem.

OM Partners hanteert als bedrijf zelf een aantal parameters bij de keuze van de auto’s (ecologie is daarbij een belangrijke) maar ook de werknemers hebben hun zegje. Na een positieve evaluatie van deze laatste werd besloten van op grotere schaal Mazda aan te kopen.

De bestuurders van deze Mazda’s zijn nieuwe collega’s die op 1 september gestart zijn. Deze bedrijfswagen maakt deel uit van hun verloningspakket. Zij zijn net afgestudeerd als Handelsingenieur, Burgerlijk Ingenieur of Computerwetenschapper, en starten bij OM Partners starten als ICT-consultant, business consultant of softwareontwikkelaar. Voor velen is dit hun eerste wagen.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!