Opening van een nieuwe Coyote Store in Docks Bruxsel

coyote-store_docks-bruxsel-web

Op donderdag 20 oktober zal een nieuwe Coyote Store zijn deuren openen ter gelegenheid van de inhuldiging van het shoppingcenter Docks Bruxsel. Het complex, gelegen op de Lambermontlaan aan het kanaal van Brussel, zal maar liefst 110 winkels tellen waarvan de 7de Coyote Store in België.

In juni verwelkomde Sint-Agatha-Berchem een nieuwe Coyote Store. Nu is het de beurt aan Docks Bruxsel om de 7de winkel in België en het 3de adres in Brussel te openen. Met zijn 110 premium winkels, restaurants en cinemazalen belooft dit gloednieuwe complex zijn bezoekers een ongeziene shopping ervaring te bezorgen.

Het complete gamma van Coyote waarschuwingssystemen zal beschikbaar zijn op een oppervlakte van 18m². De huidige en toekomstige leden van de Coyote Community kunnen er ook terecht voor advies en vinden er een dienst na verkoop. Het shoppingcenter biedt 1.700 parkeerplaatsen.

“In juni hebben we de kaap van 1 miljoen gebruikers bereikt. Ons doel is om verder te evolueren op de markt van rijhulpmiddelen. Met de opening van deze nieuwe winkel willen we dan ook tegemoetkomen aan de stijgende vraag van mensen die in het noorden van Brussel wonen of die door dat stadsgedeelte moeten rijden.” –  Vincent Hébert, Algemeen Directeur van Coyote Systems Benelux

De 7de Coyote Store vervolledigt het netwerk van winkels die door de Belgische en Europese marktleider van de waarschuwingssystemen reeds in Antwerpen, Brussel, Waver, Luik en Charleroi geopend zijn. Het Coyote-gamma is ook beschikbaar opwww.coyotesystems.be en bij honderden partner-retailers (Media Markt, Krëfel, Vanden Borre, enz.).

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!