Place to be: de Brussels Motor Show 2020

De Brussels Motor Show 2020 is het 98e Salon voor auto’s, motoren en nieuwe mobiliteitsmiddelen. Van 10 tot 19 januari 2020 is de Brussels Expo met 100.000 m2 de grootste showroom van het land!

Opmerkelijk: in Brussel zijn – in tegenstelling tot op andere internationale autosalons – alle automerken van de Europese markt aanwezig. Bovendien verwelkomt het Salon maar liefst 14 wereld-, 9 Europese en 86 Belgische premières!

WeAreMobility

In de Patio van het Salon krijg je een antwoord op al je mobiliteitsvragen. Ontdek er nieuwe vormen van mobiliteit: voertuigdeelsystemen, nieuwe mobiliteitsapps en -technologieën, micromobiliteit en ontdek ook hoe de wagen in 2020 deel kan uitmaken van de mobiliteitsmix.

Dream Cars

Mooie wagens doen dromen. Exclusieve modellen, krachtige bolides, de crème de la crème uit de autosector … Ze krijgen hun eigen speciale plekje in een unieke setting in Paleis 1 van Brussels Expo.

Zien & Beleven

Zoals elk jaar valt er op het Autosalon heel wat te beleven voor jong en oud. Het is daarom de perfecte daguitstap voor het hele gezin. Benieuwd wat je allemaal mag verwachten? Neem dan zeker een kijkje in onze agenda. Volg ons ook op Facebook en Instagram en schrijf je in voor onze newsletter! Zo blijf je op de hoogte van alle laatste nieuwtjes.

Goedkope midweektickets

Tegen een voordelig tarief de Brussels Motor Show bezoeken? Dat kan op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 januari, want dan is het Salon 30% goedkoper!

Koop nu je tickets in de e-shop!

#Advertorial

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending