Polestar opent pop-up testlocatie ​​in Hasselt 

Na het succes van de vorige edities opent Polestar opnieuw een pop-up Space in Quartier Bleu, Hasselt. Dit keer kunnen bezoekers vanaf 6 september tot en met 31 december 2023 de meest recente Polestar-modellen, waaronder de vernieuwde Polestar 2 met een grotere actieradius tot 654 km, persoonlijk ervaren en testen. Bovendien is het vanaf 1 oktober ook mogelijk om de gloednieuwe elektrische SUV Polestar 3 van dichtbij te ontdekken.

Met deze pop-uplocatie wil Polestar inwoners van Hasselt en omstreken de kans bieden om kennis te maken met elektrisch rijden en hen aanmoedigen om de stap te zetten naar duurzame mobiliteit. Door middel van Polestar Spaces, roadshows en pop-uplocaties streeft het merk ernaar om deze ervaring voor iedereen toegankelijk te maken.

“De keuze voor Hasselt is niet toevallig, aangezien Polestar merkt dat de belangstelling voor duurzame mobiliteit toeneemt onder de Hasselaren en dat zij klaar zijn om de overstap te maken. Daarom zorgt Polestar er dit najaar voor dat Hasseltse consumenten niet ver hoeven te gaan om de verschillende varianten van de vernieuwde Polestar 2 te testen.“ ​

​Lies Eeckman, Managing Director Polestar Belgium
#Auto #Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Polestar Brussels 1000 Brussel
Polestar Antwerpen 2000 Antwerpen
Polestar Luik 4000 Li
Polestar Gent 9000 Gent
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine