Polestar Brussels

Gegevens

Adres

Space Brussel
Akenkaai 39
1000 Brussel

BTW nummer
BE 0737 385 783
Website
E-mail
fleet.be@polestar.com
Telefoon
Tel 0800 707 08 (NL) - 0800 705 39 (FR)
Social Media

Introductie

Polestar is geen company car, wel een company statement

Polestar is het Zweedse elektrische performance automerk dat vastberaden is de samenleving te verbeteren door design en technologie aan te wenden om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen.

Polestar heeft de ambitie om tegen 2026 een reeks van vijf elektrische prestatievoertuigen te ontwikkelen. Polestar 2, de elektrische performance fastback, werd gelanceerd in 2019. Polestar 3, de elektrische SUV, werd eind 2022 gelanceerd. Polestar 4, de getransformeerde SUV-coupé, wordt in fases gelanceerd in 2023 en 2024. Polestar 5, een elektrische vierdeurs GT, en Polestar 6, een elektrische roadster, komen er binnenkort aan.

De Polestar Space in Brussel bevindt zich op de Akenkaai tegenover Tour & Taxis, aan de overkant van het kanaal. Dankzij de liggen op een central as tussen het Noordstation van Brussel en de Tour & Taxis site is de Space zowel met de wagen als met het openbaar vervoer vlot bereikbaar.

U kan in de Space terecht voor algemene informatie over een elektrisch wagenpark en voor productspecifieke informatie over de volledig elektrische Polestar 2 en zijn drie varianten. Ook de testritten met de wagens kunnen vanuit de Space vertrekken.

Polestar is geen company car, wel een company statement. Door te kiezen voor een elektrisch wagenpark maakt u als fleet manager het verschil en ondersteunt u de duurzame ambities van uw organisatie. Drive the talk.

Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Valentin Dusabe.

Contactpersonen

Contact

Jeroen D'Hoedt

Account Manager +32 496 31 31 93 jeroen.dhoedt@polestar.com

Locatie