Polestar Antwerpen

Gegevens

Adres

Space Antwerpen
Hopland 14
2000 Antwerpen

BTW nummer
BE 0737 385 783
Website
E-mail
fleet.be@polestar.com
Telefoon
Tel 0800 707 08
Social Media

Introductie

Polestar is geen company car, wel een company statement

Polestar is het Zweedse elektrische performance automerk dat vastberaden is de samenleving te verbeteren door design en technologie aan te wenden om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen.

Polestar heeft de ambitie om tegen 2026 een reeks van vijf elektrische prestatievoertuigen te ontwikkelen. Polestar 2, de elektrische performance fastback, werd gelanceerd in 2019. Polestar 3, de elektrische SUV, werd eind 2022 gelanceerd. Polestar 4, de getransformeerde SUV-coupé, wordt in fases gelanceerd in 2023 en 2024. Polestar 5, een elektrische vierdeurs GT, en Polestar 6, een elektrische roadster, komen er binnenkort aan.

De Polestar Space in Antwerpen bevindt zich in het hartje van de stad, in Hopland. Een locatie waar menig Antwerpenaar naartoe komt om te ontspannen, vlakbij het Rubenshuis en Shopping Stadsfeestzaal.

U kan in de Space terecht voor algemene informatie over een elektrisch wagenpark en voor productspecifieke informatie over de volledig elektrische Polestar 2 en zijn drie varianten. Ook de testritten met de wagens kunnen vanuit de Space vertrekken.

Polestar is geen company car, wel een company statement. Door te kiezen voor een elektrisch wagenpark maakt u als fleet manager het verschil en ondersteunt u de duurzame ambities van uw organisatie. Drive the talk.

Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Siemon Pinceel.

Contactpersonen

Contact

Siemon Pinceel

Account Manager +32 471 49 90 03 siemon.pinceel@polestar.com

Locatie