Renault Retail Group en Valckenier Zaventem in handen van Emil Frey

Renault Meiser (picture : Renaultbrussels.be)

De Belgische mededingingsautoriteit heeft de overname van Renault Retail Group Belgium door de groep Emil Frey goedgekeurd, dat ook Valckenier Zaventem en Valanfort (Alpine dealer) overneemt.

De Emil Frey Groep, die voor 99,99% in handen is van de holding Emil Frey AG, is in België actief in de retail van nieuwe en gebruikte auto’s van de merken VW, Audi, Skoda, Seat, SsangYong, Dacia en Renault. De Emil Frey Groep biedt ook onderhouds- en reparatiediensten, carrosserieherstellingen en de distributie van onderdelen voor VW, Audi, Skoda, Seat, Ssangyong, Dacia en Renault.

Renault Retail Group Belgium is actief op de Belgische markt en op de Luxemburgse markt via haar volle dochteronderneming Renault Retail Group Luxembourg (drie vestigingen). Zij exploiteert drie autobedrijven in Drogenbos, Schaarbeek (Meiser) en Elsene (Plaine). Renault Retail Group Belgium verkoopt personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen van Renault en Dacia en biedt onderhouds- en reparatiediensten, carrosserie en de distributie van reserveonderdelen voor deze merken.

Valckenier Zaventem is dealer van de merken Renault en Dacia, terwijl SA Valanfort dealer is van het merk Alpine.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending