Sophie Tombeur aan het hoofd van SME Solutions bij Arval Belgium

Enkele dagen geleden werd Sophie Tombeur benoemd tot Algemeen Directeur van de afdeling SME Solutions (kleine en middelgrote vloten) bij Arval Belgium. Deze afdeling werd opgericht door Benoît Dovifat, die het bedrijf verlaat.

“Deze veranderingen werden doorgevoerd in het kader van de 2020 strategie en om de ontwikkeling van ons bedrijf verder te zetten, waarbij we met een nieuwe blik naar enkele van onze sleuteldepartementen kijken”, vertelt Arval ons.

Sophie Tombeur is geen nieuw gezicht in de leasingwereld. Ze zette haar eerste stapjes in de sector in 2000, als Team Leader bij Top Lease. Vervolgens trok ze in 2003 naar Masterlease, waar ze als Operations Manager werkte. Van 2009 tot 2013 zette ze haar carrière verder bij BCA, waarna ze naar het departement remarketing van LeasePlan trok.

In 2015 begon Sophie Tombeur bij Arval, waar ze eerst Remarketing Manager en nadien Directo Remarketing werd. Die functie oefende ze uit tot ze aan het hoofd van de SME-afdeling kwam.

Jo De Bruyne, die Manager Asset Valuation voor de regio Noord-Europa was, vervangt Sophie Tombeur aan het hoofd van het departement. De Bruyne werkt al sinds 2001 bij Arval.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!