Stefaan Segers nieuwe Head of Fleet Stroohm

Sinds 16 oktober versterkt Stefaan Segers het Stroohm team als Head of Fleet. Stefaan komt aan boord met een uitgebreide kennis van de Belgische fleet markt. In zijn vorige functie als Sales Manager bij Leaseplan verdiepte hij zich in de toekomst van elektrisch rijden en overtuigde zo tal van grote bedrijven van een groener wagenpark.

Binnen Stroohm zullen Stefaan en zijn team instaan voor de groei van de residentiële installaties bij werknemers thuis en advies geven aan Fleetmanagers over de nieuwste oplossingen om een vloot efficient op te laden.  

Stefaan Segers: “Dat EV de toekomst is, daar hoef je niemand meer van te overtuigen. De uitdaging waar we nu voorstaan is om de laadprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Door met een innovatieve mindset te kijken naar de laadoplossingen van morgen kunnen we de positie van EV naar de volgende stroomversnelling brengen. Ik ben overtuigd van de belangrijke rol die Stroohm, voor mij dé pionier in elektrische mobiliteit, hierin kan spelen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team bij dragen aan een duurzame toekomst.” 

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine