Steve Nys is nieuwe Head of Fleet & Business BeLux bij FCA Belgium

FCA Belgium kondigt vandaag de benoeming aan van Steve Nys als Head of Fleet & Business BeLux. Steve Nys bekleedde sinds geruime tijd verschillende functies binnen FCA Belgium en nu wordt bij bevestigd in deze functie, een missie die hij ad interim opnam in het eerste trimester van 2017.

Continuïteit en coherentie

“De benoeming van Steve Nys als Head of Fleet & Business BeLux garandeert de continuïteit en coherentie binnen onze onderneming”, licht M. Yann Chabert toe, CEO van FCA Belgium. “M. Nys beschikt over een jarenlange ervaring binnen FCA Belgium, ervaring opgedaan op het vlak van marketing, de verkoop van wagens en lichte bedrijfsvoertuigen, en uiteraard, de fleet. Hij kan eveneens rekenen op een team van professionals binnen zijn departement.”

Steve Nys:  “De komende jaren zijn uiterst belangrijk voor FCA Belgium voor wat betreft de fleetmarkt”. Hij voegt eraan toe: “De nieuwe modellen die voorzien zijn voor de merken Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional en Jeep stellen onze groep in staat de fleetverkoop op een significante manier verder uit te breiden.”

FCA Belgium bevestigt eveneens dat M. Nys verder ad interim de functie van Country Manager Belux voor het merk Fiat Professional blijft behouden.

 

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!