Tom Van Assche verlaat BMW Group en wordt Head of Sales bij Polestar Belux

Het nieuwe elektrische performance merk Polestar dat vorig jaar zijn entree maakte in de Belgische markt kende een vliegende start. Om de groei te bestendigen, wordt het sales team versterkt met niemand minder dan Tom Van Assche. Hij start op 10 mei als Head of Sales van het Polestar Belux team. Met de komst van Tom wil Polestar zijn groei in België en opstart in Luxemburg verder uitbouwen.

De automotive sector heeft geen geheimen meer voor Tom. Het grootste deel van zijn carrière bracht hij door bij BMW, waar hij doorgroeide tot Corporate Sales Manager. Zijn ervaringen in de leasesector en als filiaal verantwoordelijke vullen zijn kennis over het landschap perfect aan. De opvolger van Tom Van Assche, die in 2020 tot FLEET Manager of the Year werd verkozen, binnen de BMW Group is nog niet bekend.

Nu kiest hij voor Polestar, waar hij de leiding over het salesteam krijgt. Zijn inzichten in de sector zullen hem ongetwijfeld helpen bij het hertekenen en digitaliseren van het automotive retaillandschap.

Kristof De Frenne, Fleet & Remarketing manager

Kristof De Frenne wordt als Fleet & Remarketing manager het aanspreekpunt voor alle leasebedrijven en staat in voor het managen van de uitrol van het nieuwe pre-owned Polestar programma. Met een sterk salesteam zullen ze samen de uitbouw van Polestar in de Belgische en binnenkort ook de Luxemburgse markt versnellen.

Polestar brengt mijn passie voor mobiliteit samen met start-up vibes en technologie. Het merk heeft een volledig nieuwe visie op de sector waar ik al zo lang in actief ben. Ook voor mij is dit een game changer. Daarom net dat ik graag deel wil uitmaken van het Polestar verhaal,” zegt Tom Van Assche.

Met de komst van Tom verstevigen we onze pole-positie. Er staat een straf salesteam op poten dat zowel de fleet als de particuliere markt door en door kent, neem daar ons sterk merk en de nieuwe varianten van de Polestar 2 bij, en dan zie je dat we een versnelling hoger zijn geschakeld. We zijn klaar voor de evoluties die eraan komen op het gebied van duurzame mobiliteit en willen daar ook de drijvende kracht achter zijn,” klinkt het bij Lies Eeckman, managing director van Polestar Belux.

#Auto #Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Polestar Brussels 1000 Brussel
Polestar Antwerpen 2000 Antwerpen
Polestar Luik 4000 Li
Polestar Gent 9000 Gent
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine