Tweede Mustang Desire Day bij Waasland Automotive

De Ford Mustang blijft de meest tot de verbazing sprekende wagen uit de Amerikaanse autogeschiedenis. Waasland Automotive wil graag onderstrepen dat het als een van de weinige garages in België deze wagen mag verkopen en organiseert daarom op 8 oktober voor de tweede keer de Mustang Desire Day.

Enkel de Fordstores, waaronder Waasland Automotive mogen de Ford Mustang aan de man brengen. Om dat in de verf te zetten, houden ze bij de concessiehouder een feest dat volledig geweid is aan het Amerikaanse raspaard.

Ben De Groof, zaakvoerder van de concessiehouder en organisator van het evenement is alvast zeer enthousiast. “Er is geen enkel ander model waar eigenaars zover gaan in het personaliseren van hun wagen. Er is ook een groot samenhorigheidsgevoel onder Mustang eigenaars. Daarom houden we deze meeting.”

Opbrengst voor goed doel

De bezoekers kunnen genieten van oude en nieuwe Mustangs en tal van animaties zoals een Mustang-Graffiti-Battle, houtbrand- en schilderwerken, een Mustang-Gin lounge, een optreden van een rockabilly-band en natuurlijk testritten. Daarnaast zal ook dit jaar het goede doel “Rata’s Animal Shelter” de catering verzorgen. De opbrengst hiervan gaat naar verwaarloosde en mishandelde dieren.

Vorig jaar oversteeg het bezoekersaantal de lijn van drieduizend mensen, er waren zowat 150 Mustangs aanwezig en een dertigtal Oldtimers namen deel aan de ‘Concours d ‘Élégance’.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!