Van Mossel neemt Opel activiteiten van Garage Boden over

Van Mossel Automotive Group heeft een overeenstemming bereikt met de familie Boden over de overname van de Opel garage activiteiten van Garage Boden in Tongeren en Hasselt. De nieuwe uitbreidingen zullen vanaf maandag 16 oktober 2023 geïntegreerd worden in de bestaande Peugeot & Citroën vestiging van Van Mossel in Tongeren en Hasselt.

Philip Boden: “We zijn met Garage Boden uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van mobiliteitsoplossingen. Zo verkopen we niet enkel nieuwe Opels, maar bieden we ook betaalbare tweedehandswagens van diverse merken aan. We willen onze Opel klanten en medewerkers hartelijk bedanken voor hun jarenlange vertrouwen. We zijn ervan overtuigd dat ze bij Van Mossel in betrouwbare handen zijn,” aldus Philip Boden, Afgevaardigd Bestuurder van Groep Boden. Familie Boden heeft naast de Opel activiteiten ook al meer dan drie decennia ervaring in autoverhuur. Met een netwerk van meer dan 50 vestigingen met de merken Rent A Car, Enterprise, Alamo & National verworven ze een leidinggevende positie op de Belgische markt. In de toekomst zal Familie Boden haar inspanningen richten op de verdere ontwikkeling en groei van de verhuuractiviteiten, evenals op het aanbieden van carrosserieherstellingen, die beide geen deel uitmaken van deze overname.

Het automerk Opel is voor Van Mossel geen onbekend merk met al 7 Opel vestigingen in Antwerpen en Limburg. Deze overname versterkt Van Mossels positie in Limburg en onderstreept haar inzet voor klanttevredenheid en groei. “De overname van Garage Boden markeert een belangrijke strategische zet om onze klanten en de klanten van Garage Boden nog beter van dienst te kunnen zijn en het hen gemakkelijker te maken. Met deze uitbreiding kunnen de klanten nu alle Stellantis merken, waaronder Opel-Peugeot-Citroen-Fiat, op één handige locatie vinden, zowel in Hasselt als Tongeren. We zijn enthousiast en trots om het gepassioneerde team van Boden te mogen verwelkomen in de Van Mossel familie. De klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde gezichten die ze kennen, maar dan met de toegevoegde kracht van Van Mossel. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking,” aldus Koen Claesen, CEO van Van Mossel Automotive Group België en Luxemburg.  

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Stellantis & You Drogenbos 1620 Drogenbos
GSL Bullman Zaventem 1932 ZAVENTEM
Van Mossel Antwerpen 2060 Antwerpen
Van Mossel Van Kelst Schriek 2223 Schriek
Van Mossel Lier 2500 Lier
Van Mossel Wilrijk 2610 Wilrijk
Van Mossel Mechelen 2800 Mechelen
Autostad Leuven 3020 Leuven
Van Mossel Diest 3290 Diest
Van Mossel Hasselt 3500 Hasselt
Van Mossel Tongeren 3700 Tongeren
Van Mossel Sint-Truiden 3800 Sint-Truiden
Van Mossel Bree 3960 Bree
Opel Proxicar 6020 DAMPREMY
Opel Devergnies 7100 LA
Imacar Sint-Niklaas – Opel 9100 Sint-Niklaas
Imacar Dendermonde – Opel 9200 Dendermonde
Opel Traxxion Evergem 9940 Evergem
Opel Traxxion Waarschoot 9950 Waarschoot
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine