Verschuivingen aan de top bij Isuzu-Hyundai

Jean-Charles Malherbe 2
Jean-Charles Malherbe is de nieuwe Commercieel Directeur bij Hyundai Belux

Vanaf 1 juli gaan enkele belangrijke wijzigingen van kracht bij de invoerderschappen van Hyundai Belux en bij de Isuzu-activiteiten van Alcadis, de poot die binnen de Alcopa-holding de invoer en distributie van Hyundai, Suzuki, Isuzu en SsangYong beheert.

Olivier Fontaine 1
Olivier Fontaine wordt benoemd bij Isuzu als nieuwe Managing Director.

Olivier Fontaine wordt benoemd bij Isuzu als nieuwe Managing Director. Hij volgt in die hoedanigheid Jean-Charles Malherbe op. Olivier Fontaine zal zijn nieuwe opdracht combineren met zijn rol als Managing Director van Suzuki Belux. Bij Isuzu wordt Olivier verantwoordelijk voor de invoer van het Japanse merk in 4 landen; België, Nederland, Luxemburg en Polen. Hij rapporteert aan de Alcadis CEO, Philippe Portal.

Jean-Charles Malherbe verlaat Isuzu en wordt aangesteld als nieuwe Commercieel Directeur bij Hyundai Belux. Hij gaat daarmee de belangrijke uitdaging aan om het succes van het Zuid-Koreaanse merk op de Belux-markt, verder te bestendigen. Daarnaast wordt Jean-Charles ook verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het Hyundai dealernetwerk op deze markten. Hij rapporteert aan Olivier Sermeus, Managing Director Director van Hyundai Belux.

 

Tags: Auto