Zo gaat SAIC de leveringen van MG in Europa versnellen

SAIC, de moedermaatschappij van het Chinese merk MG, heeft een nieuwe rechtstreekse scheepvaartroute naar Europa in gebruik genomen. Het schip dat men daarvoor gebruikt kan 4.300 voertuigen in één keer vervoeren. Dit zal MG helpen haar doelen te bereiken.

SAIC Motor heeft onlangs een directe route over zee met Europa geopend om de doelstelling voor het merk MG te bereiken, namelijk tegen 2025 100.000 voertuigen in Europa leveren.

Tijdens dit eerste transport waren zo’n 1.800 MG’s aan boord van het SAIC-vrachtschip Anji Phoenix (dat 10% minder brandstof zou verbruiken dan een gelijkwaardig schip).

“Het doel is om de levertijden voor onze klanten in Europa zoveel mogelijk te verkorten”, vertelde een woordvoerder van de groep aan onze Franse collega’s in de sector Automobiel & Entreprise.

Hij vervolgt: “Sinds de eerste fase van onze lancering in de regio, in Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Nederland, vóór België, Denemarken, Luxemburg, Oostenrijk en Frankrijk, met binnenkort Duitsland en vervolgens nieuwe markten, is onze 100% elektrische SUV een groot succes bij zowel vloten als particuliere klanten. We moeten in staat zijn om aan deze groeiende vraag te voldoen”.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine