Sarah Timmermans nieuwe Operations Director Carglass BeLux

Sarah Timmermans

Net voor de kerstperiode meldden we u al dat Sarah Timmermans Opel Belgium verliet. Nu weten we ook waar ze haar carrière zal verderzetten. Op 1 januari vervoegde Sarah immers het directieteam van Carglass BeLux als Operations Director. In haar nieuwe rol als Operations Director Carglass zal zij verantwoordelijk zijn voor zowel Fitting als Carrosserie en in deze hoedanigheid rapporteren aan Managing Director Guido De Paepe.

Sarah volgt in deze functie Stefaan Hermans en Cris Loots op, die beiden een andere rol toebedeeld krijgen. Hermans als IT & Digital Director, waarbij hij verantwoordelijk blijft voor het Customer Contact Centre, Cloots (tot op heden Director Carglass Carrosserie) zal dan weer de operationele leiding doorgeven aan Sarah om zelf de rol van Project Manager Carrosserie te gaan vervullen.

Stefan Vuylsteke tot slot (momenteel Finance & IT Director) zal zich als Finance & Administration Director volledig kunnen toespitsen op de optimalisatie van de financiële resultaten en het maximaliseren van business efficiency & performance.

Sarah Timmermans is natuurlijk geen onbekende in de automobielwereld. Voor haar periode bij Opel, waar ze eerst Commercial Vehicles Manager was en nadien doorgroeide tot de functie van Managing Director, was ze bij Ford actief in verschillende functies binnen Operations, Sales en Marketing.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine