Olympus en International Car Lease Holding gaan samen in zee

Een fleet manager is niet enkel bezig met bedrijfswagens, vandaag heeft hij of zij een mobiliteitspolicy waar ook andere vervoersmiddelen in voorkomen. Om die fleet managers goed te kunnen adviseren en de juiste oplossingen te kunnen aanbieden, gaat International Car Lease Holding (J&T Autolease, Westlease, Van Mossel Lease, Directlease), samenwerken met Olympus Mobility, bekend van zijn mobiliteitskaarten.

“Wij als leasingmaatschappijen trachten onze adviserende rol naar toekomstige evoluties zo goed mogelijk op te nemen.  Naast onze hoofdactiviteit van het aanbieden van wagens in operationele leasing bieden wij reeds jaren ook fietsen aan, en gaan we ook verder in onze adviserende rol in mobiliteitsoplossingen en zijn we mee één van de drijvende krachten in de evolutie naar meer duurzame bedrijfswagenparken”, lezen we in het persbericht. 

“Olympus Mobility heeft in België al heel wat ervaring opgedaan in het aanbieden van multimodale mobiliteitsdiensten en er werden reeds enkele jaren geleden contacten gelegd met Olympus Mobility via onze leasemaatschappij Westlease”, gaat het comminuqué verder. “We konden toen al kennismaken met de all-in-one mobiliteitsapp van Olympus Mobility die het voor werknemers eenvoudig maakt om met één app toegang te krijgen tot verschillende mobiliteitsdiensten. Deze mobiliteitsdiensten wilden we graag aanbieden aan alle klanten van de leasemaatschappijen van de International Car Lease Holding. Daarbij vonden samen met Shell Mobility Solutions en Olympus Mobility de juiste structuur om dit uit te rollen.”

In een eerste fase werd bij de International Car Lease Holding vooral ingezet op fietsleasing. Ook advisering omtrent de wagen blijft uiteraard van de partij (juiste motorisatie enz.), maar daar komen nu multimodale mobiliteitsdiensten bij.  Dit aan de hand van de app van Olympus Mobility die de gebruikers gemakkelijk toegang geeft tot openbaar vervoer, deelwagens, deelfietsen, deelsteps, taxi’s, Uber, Waterbus, internationale treintickets…

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine