Arval en XXImo versterken samenwerking met Arval Mobility Card

Met de introductie van de Arval Mobility Card zet Arval, de multinationale leasemaatschappij van BNP Paribas, samen met XXImo een nieuwe stap in de transitie naar een integraal mobiliteitsbeleid bij haar klanten. Reizen met het openbaar vervoer, een taxi, deelwagen en -fiets en de hogesnelheidstrein is hiermee nu nog toegankelijker. In samenwerking met XXImo is een digitaal platform ontwikkeld voor onder andere het plannen en betalen van diverse mobiliteitsdiensten. De nieuwe Arval Mobility Card geeft bovendien toegang tot een sterk groeiend netwerk van laadpunten voor elektrische wagens in negen Europese landen. Het platform steunt op de betalingstechnologie van Visa en XXImo

Multimodale mobiliteit

“We zetten sterk in op innovatieve alternatieven rond mobiliteit”, zegt Liam Donnelly, algemeen directeur van Arval Nederland. “De innovaties van XXImo zorgen ervoor dat in België en Nederland ons bestaande mobiliteitsplatform Arval Mobility Link nog completer wordt en bedrijven daarmee hun medewerkers nog meer keuzevrijheid bieden.” Alain Yvon, algemeen directeur Arval België, vervolgt: “Wij zien XXImo als een belangrijke partner om multimodale mobiliteit ook stap voor stap in de rest van Europa uit te rollen. De door XXImo ontwikkelde Arval Mobility Card en app zijn daardoor dé ideale tools om samen de zakelijke mobiliteit in Europa op een flexibelere en duurzamere manier te organiseren.”

“Onze kaart biedt Arval één oplossing waarmee het zijn zakelijke mobiliteit kan plannen, betalen én administratief verwerken”, zegt Patrick Bunnik, CEO van XXImo. “Arval-klanten stellen voor alle medewerkers persoonlijk in welke van de vele beschikbare vervoersmodi ze mogen gebruiken, en tot welk bedrag. Dat gebeurt volledig digitaal. Gedaan dus met die stroom van bonnetjes en onkostennota’s.”

 

#Business Driver #Fleet Management #Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine