Eerste Cupra x FLEET Padel Open groot succes

Padel is de snelst groeiende sport van België. Ook bij ons op de redactie wordt al eens “een balletje geslagen”. Voeg daar het engagement van Cupra in de sport bij en je hebt al snel een winnende combinatie: de Cupra x FLEET Padel Open.

Gisteren keken 16 teams elkaar in de ogen op de terreinen van Arenal in Grimbergen. Ploegen van Cupra en Effective Media, het bedrijf achter FLEET.be, maar ook teams van de verschillende Belgische leasingmaatschappijen om er op die manier een even fijne als competitieve netwerkavond van te maken.

Na een introductie door Yves Melotte van Cupra was het de beurt aan Brigitte Goossens, Fleet Manager van Cupra, om een korte academische sessie te geven. De deelnemers kregen een overzicht van het gamma van Cupra en een kleine berekening die toonde dat plug-in hybrides ook na die met rood omcirkelde datum van 30 juni nog een plaats hebben in onze wagenparken. Met die info in het achterhoofd mochten de teams aan het toernooi beginnen.

Verschillend niveau, zelfde respect

De 16 teams werden ingedeeld in 4 poules, waardoor elke ploeg 3 groepsfasematchen van 20 minuten mocht afwerken. Spelers met enige ervaring kwamen uit tegen teams die de sport nog maar net hadden leren kennen, maar dat kon de pret niet drukken. Op elk terrein zagen we steevast vier glimlachende padellers en elke partij werd afgesloten met een welgemeende handshake en felicitatie, vaak gevolgd door een moment van napraten, de gekende après padel.

De winnaars van de vier groepen plaatsten zich voor de halve finales: een team van ALD Automotive, een van KBC Autolease en twee van Cupra. Die twee ploegen weerden zich kranig in hun halve finale, maar moesten uiteindelijk toch de duimen leggen in hun halve finale, waardoor KBC en ALD mochten strijden voor de felbegeerde trofee.

Uiteindelijk kwamen de spelers van ALD Automotive, de ploeg die trouwens als enige in de groepsfase het FLEET.be team wist te kloppen, als winnaars uit de bus. Zij mogen de wisselbeker mee naar huis nemen en deze verdedigen op de volgende Cupra x FLEET Padel op volgend jaar!

Foto’s

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Michael Mazuin Namur Ouest 5070 Fosses-la-Ville
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine