De P&V Groep lanceert een digitale verzekeringsformule voor fietsers

Dat de fleetbike in de lift zit, hebben ze niet alleen bij Callant verzekeringen ontdekt. De P&V Groep brengt onder haar merken P&V en Vivium een innovatieve verzekeringsformule voor fietsen op de markt.

David Destappes, Directeur Business Development: “Met dit aanbod wilden we ons aanpassen aan de nieuwe consumptiepatronen van onze klanten en een fietsverzekering aanbieden die uniek is op de Belgische markt. Een 100% digitale formule in de vorm van een abonnement waarmee we inzetten op preventie en veiligheid, maar ook op de bevordering van de actieve mobiliteit.”

Het hele proces werd gedigitaliseerd. Vanaf 8 euro per maand biedt deze verzekering de verzekerde en zijn gezin een basisformule waarin de waarborgen diefstal, stoffelijke schade en bijstand standaard zijn inbegrepen. Zowel fietsen als zachte vervoermiddelen zijn gedekt. De basisformule kan worden uitgebreid met de opties rechtsbijstand van Arces en lichamelijke schade.

Leuke extra

Bovendien richtte P&V twee partnerschips op: een met Hexlox, gespecialiseerd in antidiefstaloplossingen voor fietsonderdelen, en een met Proviz, gespecialiseerd in kleding die de zichtbaarheid vergroot. De klant krijgt mooie kortingen aangeboden op het gamma van deze partners zodat hij veilig en goed beschermd de weg op kan.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!