Europese première in Brussel: de Polestar Precept

Geen autosalon in Brussel dit jaar, maar dat betekent niet dat er geen premières te vinden zijn in onze hoofdstad. Zo weet Polestar de aandacht op zich te vestigen.

Dat doet het merk door de Polestar Precept, tentoon te stellen in België.  De visiewagen, die een manifest is voor de toekomst, was voor het grote publiek nog nooit eerder te zien in Europa. Maar daar komt nu verandering in. Van 14 januari tot 24 januari siert de Precept de Polestar Space in Brussel. Nadien verhuist de visiewagen naar de Polestar Space in Antwerpen.

De visiewagen van Polestar, Precept, zou oorspronkelijk op 3 maart 2020 zijn debuut maken op het Autosalon van Genève. 48 uur voor de opening, werd besloten het salon te annuleren. De uitbraak van COVID-19 in Europa was een feit. Uiteindelijk werd de Precept volledig online gelanceerd. Tot nu toe was de wagen nog nooit eerder te zien in Europa. Tot nu.

Precept in de Polestar Space in Brussel en Antwerpen

Sinds 14 januari is deze state of the art wagen te zien in de Polestar Space in Brussel. De wagen is vrij toegankelijk voor het publiek en blijft tot 24 januari. Vervolgens verhuist de wagen naar de Polestar Space in Antwerpen.

Praktische informatie
– Wie de Precept wil bezichtigen kan van 14 januari tot en met 24 januari terecht in de Polestar Space in Brussel: Akenkaai 39, 1000 Brussel        
– Van 25 januari is de Precept te vinden in de Space in Antwerpen: Hopland 14, 2000 Antwerpen
#Auto #Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending