DS Store Latem

Gegevens

Adres

Emiel Clauslaan 100
9800 Deinze

BTW nummer
BE 0440.525.795
Website
E-mail
dsstorelatem@traxxion.be
Telefoon
Tel 09 335 10 78
Social Media

Introductie

Uw expert in mobiliteit

In 2018 bundelden Peugeot Steenbeke, Citroën Verhelst en Tielt Motors de krachten, met oog op de toekomst. Voortaan gaan de garages samen verder onder de naam Traxxion, de nieuwe multimerkengroep die de regio Tielt tot aan Gent-West bewerkt. Het partnership gaat samen met de opening van de gloednieuwe garage Traxxion Deinze, waar u zowel Peugeot als Citroën en DS Automobiles kan vinden.

Deze samenwerking zal in 2019 ook nog leiden tot de verbouwing van onze vestiging in Tielt om de merken Citroën en Peugeot onder 1 dak te brengen.

Dankzij dit partnership kan u bij ons een ruim aanbod aan nieuwe, tweedehands- en stockwagens vinden. Daarnaast kan u op ons rekenen voor een compleet dienstenpakket voor uw wagen(park).

De opvolging van onze klanten gebeurt door fleetexperts die op constante basis opgeleid worden om de nieuwste technieken aan te leren en de trends te herkennen. Financieringen, verzekeringen, de laatste fiscale ontwikkelingen, uitrusting, ombouwingen, … dit klinkt onze fleetexperts als muziek in de oren.

Aangezien DS Store Latem bevoorrecht DS Business Partner is, kunnen wij voor deze opleidingen rekenen op de steun van DS Business dat oplossingen op maat biedt voor al haar zakelijke klanten met een dicht-bij-de-klant strategie.

Ons Business-team staat voor u klaar om uw professionele wensen te vervullen, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Wij bieden u een persoonlijke samenwerking met onze fleetexpert, een grote voorraad aan al onze Business- en bedrijfsmodellen, een wagenpark voor testritten, een compleet aanbod aan financieringen en diensten, aangepaste openingstijden, afspraken binnen 72 uur en altijd een vervangend voertuig tot uw beschikking.

DS Store Latem by Traxxion werkt samen met alle leasingmaatschappijen, zowel op het vlak van verkoop, service als naverkoop.

Daarbij zijn de klant, het oplossen van zijn mobiliteitsprobleem tegen de best mogelijke prijs én het bieden van kwaliteit en service ook onze grootste prioriteiten.

Treedt binnen in het DS universum.

Uw bedrijfsvoertuigen weerspiegelen het imago van uw onderneming. De ideale reden om onze uitzonderlijke modellen te ontdekken. De gespierde en personaliseerbare DS 3, de exclusieve en avant-gardistische DS 7 Crossback of de nagelnieuwe DS 3 Crossback met zijn krachtig en gebeiteld design. Elke DS biedt een uitzonderlijk niveau van comfort, veiligheid en technologie.

Personaliseer en optimaliseer de huur van uw bedrijfswagen of uw fleet, ongeacht de omvang ervan, met Free2move Lease. Als bevoorrecht partner van het merk DS voor langetermijnverhuur stelt Free2move Lease u de volgende oplossingen op maat voor: u bepaalt de duur van de huur (van 12 tot 60 maanden) en de kilometerstand (tot 200.000 km). Door de nauwe band met de klant bieden wij u gegarandeerd een antwoord op al uw specifieke vragen.

Samen met onze fleetexpert vindt u zeker een wagen naar uw gading.

Kom daarom zeker eens langs voor een vrijblijvende testrit en offerte.

 

Locatie