Wim Rommel nieuwe directeur fleetafdeling PSA Belux

Vanaf 29 juni 2020 wordt Wim Rommel de nieuwe Directeur B2B & Used Cars van Groupe PSA Belux. Wim Rommel brengt een jarenlange ervaring in de automobielsector mee. Hij was 17 jaar actief bij Mercedes-Benz. Eerst als fleet manager en vervolgens als sales manager trucks. Toen hij voor het merk met de ster werkte, werd hij in 2011 uitgeroepen tot Fleet Manager of the Year. Na zijn periode bij Mercedes vervolgde hij zijn carrière bij Lexus, waar hij sinds 2016 Directeur Belux was.

Hij volgt Gauthier Helleputte op die sinds 1 april voor het merk Citroën in Parijs als ‘Area Operation Manager’ aan het werk is (AOM). Hij is daar verantwoordelijk voor de regio Frankrijk, Nederland en Belux. Ook Gauthier Helleputte heeft een verleden bij Mercedes-Benz en een link met Wim Rommel. Hij volgde hem in 2012 op als fleet manager en deed die job tot 2017, toen hij de overstap maakte naar PSA. Ook Gauthier Helleputte werd verkozen tot Fleet Manager of the Year (in 2017).

“Met de 4 merken van de groep, Citroën, DS, Opel en Peugeot hebben we een wagen voor elke klant en oplossingen en antwoorden voor iedere mobiliteitskwestie. ‘The right car in the right fleet’, zowel in het personen- als bedrijfswagengamma”, klinkt het alvast strijdvaardig bij Wim Rommel.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!