Imacar DS Store Sint-Niklaas Vanhoecke

www.imacar.be
Facebook

Tel 03/780 33 61

Prins Boudewijnlaan 117
9100 Sint-Niklaas

BTW BE 0442.327.126

Contact

Sales Manager

Bert Van Molle
03 780 33 68
0479 60 17 89
bert.vanmolle@imacar.be

Commercieel adviseur

Tom Vercauteren
03 780 33 55
0472 72 79 57
tom.vercauteren@imacar.be

Siteverantwoordelijke

Dirk Huyck
dirk.huyck@imacar.be

Fleet Manager

Filip Verstringe
0475 55 04 22
filip.verstinge@imacar.be

Imacar: uw mobiliteitspartner op de as Gent-Antwerpen

Al meer dan 50 jaar is Vanhoecke dé concessiehouder voor de merken van de PSA-groep op de as Gent-Antwerpen, de streek van het Waasland, klein Brabant en Dendermonde. In 2008 ging de concessie echter op in de groep Imacar, waardoor u als fleetklant kan profiteren van alle voordelen die bij een grote autoverdeler horen. Imacar is immers de eerste zelfstandige dealer in België die de vier merken van de PSA-groep onder één dak verenigt.

Hierdoor kan u rekenen op een divers aanbod aan wagens binnen de verschillende segmenten van het autolandschap, elk met hun eigen karakter. Bovendien rolt de PSA-groep binnenkort een elektrisch offensief uit, waardoor de modellen nog interessanter worden voor uw wagenpark.

Als klant profiteert u bovendien van de multi-merkenaanpak van het fleetteam van Imacar. De ploeg bestaat uit rasechte fleetverkopers met certificaten van de verschillende merken en blinkt uit in zijn persoonlijke aanpak. Zo staat ze steeds met een luisterend oor paraat om elke klant met advies over wagenparkbeheer en mobiliteit in de bredere zin van het woord bij te staan. Bovendien kan u rekenen op één contactpersoon, zodat de communicatie vlot verloopt.

De bedoeling van Imacar is immers om een echte mobiliteitspartner te zijn voor haar klanten en een pioniersrol spelen binnen de retailsector. De medewerkers bezorgen u dan ook graag alle informatie inzake financiële leasing, financiële renting en aankoop van uw wagen naar keuze zodat u de best mogelijke keuze voor uw wagenpark kan maken.

Pin It on Pinterest