Lexus Turnhout (Hedin Automotive)

Données

Adresse

Everdongenlaan 2/4
2300 Turnhout

Numéro de TVA
BE 0639 782 603
Site internet
E-mail
info.lexusturnhout@hedinautomotive.be
Tél
Tél 014 43 00 55
Social Media

Introduction

Wie zijn wij?

Lexus Turnhout is uw aanspreekpunt voor luxueuze en klassevolle Lexus voertuigen in de provincie Antwerpen. U kan bij ons terecht voor uw nieuwe of zo-goed-als-nieuwe personenwagens.

Met heel wat extra diensten (verzekeringen, financieringen, verhuur, service-contracten,…) gaan we verder dan wie ook om u en uw bedrijf in alle gemoedsrust mobiel te maken én te houden.

Hedin Automotive maakt deel uit van een Zweeds familiebedrijf, Hedin Mobility Group, maar is wel degelijk een op en top Vlaamse speler.

Wij zijn als het ware één grote familie van 1 Lexus dealer en 6 lokale Toyota dealers. Daarnaast is Hedin Automotive ook eigenaar van 20 Mercedes-Benz concessies in België, verdeler van smart, Mercedes AMG, Mazda, Hongqi, RAM en Dodge alsook invoerder en verdeler van de INEOS Grenadier.

Al deze ervaring hebben wij samengebracht onder 1 dak en nog sterker gemaakt met de support van ons Zweeds hoofdkwartier.

 

Wat bieden wij u?

Vanzelfsprekend bieden we naast een top-automobiel, on-top ook een onberispelijke dienst na-verkoop & onderhoud, officiële  Lexus onderdelen & accessoires, state-of-the-art carrosserie-faciliteiten en ja, zelfs ook een eigen flexibele verhuurdienst MABI én in-house leasemaatschappij Unifleet.

Onze gedrevenheid  weerspiegelt zich in onze compromisloze & persoonlijke service en ons hart voor u als klant, alsook in het feit dat we bovenal een innovatieve automotive-speler  willen zijn met een schérpe focus op de technologie en de mobiliteit van morgen. We leven in een wereld in verandering en wij evolueren mee… Niet alleen met ons zeer uitgebreid hybrid en evoluerend full-electric gamma, maar ook door een uitgebreid scala aan mobiliteits- en connectiviteit-oplossingen op maat.

 

MORE FOR YOU: come share it with us.

De gedeelde passie voor onze automerken is de rode draad bij de ruim 700 werknemers die samen 1 grote Hedin Automotive familie vormen. En zoals in elke familie zorgen ook wij allemaal voor elkaar. Dat doen we door onze technologische know how, rijke service-expertise, ruime onderdelen voorraad én uitgebreide werkplaats-faciliteiten per merkgroep te delen met elkaar, en dit ten dienste van u.

Want iedereen die voor ons kiest, maakt vanzelf deel uit van onze familie. Van de allereerste tot de allerlaatste kilometer, na hopelijk vele jaren zorgeloos rijplezier.

Welkom bij Hedin Automotive. Welkom bij ons.

 

Ondersteuning door experts.

Bij Hedin Automotive kan u profiteren van een ‘Single Point Of Contact’ (SPOC). Onze Fleet Ambassadors zijn uw mobiliteitsadviseur en helpen bij al uw fiscale vraagstukken en TCO’s.

Producten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor volgende Toyota en Lexus producten:

  • Personenwagens
  • Lexus Select
  • Officiële Lexus onderdelen
  • Erkende Lexus service
  • Huurwagens
  • Carrosserie

Daarnaast biedt Lexus de volgende aandrijfmogelijkheden aan: full hybrid, plug-in hybride en volledig elektrisch. Met een uitgebreid testwagenpark zijn testritten bij Hedin Automotive uiteraard te allen tijde mogelijk. Deze kunnen in onze concessies of, indien gewenst, bij u op locatie worden uitgevoerd.

 

Contact

Contact

Sophie De Bie

Site Manager 014 43 00 55 Sophie.debie@hedinautomotive.be
Contact

Jurgen Vandam

Fleet Manager +32 476 98 02 65 Jurgen.vandam@hedinautomotive.be

Location